Evenimentul zilei

Mie02262020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie HOROSCOP: 3 cupluri din zodiac CONDAMNATE la despărţire până la finalul anului

HOROSCOP: 3 cupluri din zodiac CONDAMNATE la despărţire până la finalul anului

23 Septembrie 2016 - 
Foto: perfecte.ro Foto: perfecte.ro

1. BERBEC + GEMENI

Atat Berbecul cat si Geamanul o vor lua pe drumuri diferite in urmatoarea perioada. Berbecul a fost tinut in loc tot anul din cauza iubirii si asta pentru ca partenerul de viata nu ii permite sa se dezvolte din punct de vedere carieristic. Geamanul are si el o conceptie diferita asupra vietii si, cel putin in urmatoarea perioada, va dori sa se axeze si el mai mult pe latura profesionala.

2. TAUR + SCORPION

Cei doi nu sunt foarte compatibili cand vine vorba de comunicare sau de impartit sarcini. Acesti nativi se inteleg foarte bine in dormitor, insa cand se incheie amorul apar tunetele si fulgerele. Isi vor da seama ca nu sunt facuti unul pentru celalalt, iar la finalul anului ar putea sa aiba parte de o despartire civilizata, caci niciunuia nu ii place sa termine lucrurile cu scandal sau pica.

3. CAPRICORN + PESTI

Capricornul nu mai suporta sensibilitatea exagerata a Pestelui, iar Pestele sufera din cauza faptului ca semnul de pamant nu ii mai acorda aceeasi atentie ca si pana acum. Capricornul a avut un an foarte greu din punct de vedere profesional, iar prezenta unui Peste ultrasensibil nu ii permite sa avanseze in cariera. Va dori sa stea singur o perioada pentru a schimba strategiile, potrivit teotrandafir.com.

Lasă un comentariu