Evenimentul zilei

Mie02262020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Se mai gândește la fosta? Câteva semne care îți arată că încă o mai iubește

Se mai gândește la fosta? Câteva semne care îți arată că încă o mai iubește

18 Ianuarie 2017 - 

Sunteți la începutul relației și te întrebi dacă el se mai gândește la fosta sa parteneră. Fie că a fost părăsit, fie că el este cel care a încheiat relația, există câteva semne care arată dacă el încă mai are sentimente pentru fosta, că pentru el relația nu s-a încheiat.

 

•E prieten cu ea pe rețelele sociale

Ok, au rămas prieteni și poate de aceea necesitatea unei relații amiabile pe Facebook. Ce nu este însă normal este ca el să comenteze și să aprecieze postările fostei sale prietene. De ce ar vrea să vadă ce se întâmplă în viața ei, dacă nu ar avea încă sentimente pentru ea.

•Are poze cu ea prin casă

Nu e nicio problemă dacă iubitul tău e o fire sentimentală și are câteva poze cu fost lui prietenă prin casă. Problema este dacă pozele sunt relativ ascunse, de parcă le-ar vrea doar pentru ochii săi.

•Ține legătura cu prietenii comuni

În cazul unei despărțiri, prietenii comuni se cam împart, fiecare își alege tabăra, a lui sau a ei. Dacă actualul tău iubit încă ține legătura cu toți prietenii pe care i-a avut în comun cu fosta, ceva nu este în regulă. Probabil că vrea să fie la curent cu starea fostei și poate își dorește o împăcare.

•Vorbește despre ea

Bineînțeles că e normal ca, ocazional să aducă aminte despre fosta lui iubită, dar nu este normal ca acest lucru să se întâmple foarte des. Dacă aduce aminte de anumite evenimente și dă de înțeles că ar fi trebuit să facă lucrurile diferit înseamnă că are multe regrete și încă nu și-a rezolvat toate problemele cu fosta.

•Păstrează mesajele ei

De ce ar mai ține mesajele de la ea, dacă nu ar vrea să le recitească? Dacă relația s-a încheiat, el trebuie să lase trecutul în urmă, scrie unica.ro.

 

Lasă un comentariu