Evenimentul zilei

Joi04022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Ce fel de partenere vor bărbații și ce visează femeile cu ochii deschiși?

Ce fel de partenere vor bărbații și ce visează femeile cu ochii deschiși?

15 Februarie 2017 - 

Partenerul ideal în ochii tinerilor din România (și din Republica Moldova, am adăuga), atât femei, cât și bărbați, are cinci semnalmente: este doritor să îşi întemeieze o familie, împărtăşește aceleaşi valori, este compatibil sexual şi emoţional şi are simţul umorului. 

Însă portretul robot al partenerului ideal este mai complex de atât și diferă în funcție de sex, potrivit unui studiu realizat de Cult Market Research cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Dacă bărbații și femeile se pun de acord cu câteva semnalmente-cheie în ceea ce privește imaginea ideală a unui eventual partener de viață, discuția se complică atunci când acest portret poate fi „pictat” în mai multe culori.

Astfel, potrivit studiului, care a analizat răspunsurile a circa 1.300 de persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, tinerii bărbaţi (deși cineva afirma că la bărbați dragostea trece prin stomac) îşi doresc ca partenerele lor să aibă un aspect fizic plăcut şi să aibă o chimie sexuală cu acestea. De asemenea, pentru bărbaţi este mai important nivelul studiilor partenerei decât pentru femei în cazul bărbaților.

Pe de altă parte, tinerele femei cred, mai mult decât bărbaţii, că un partener ideal ar trebui să fie orientat spre carieră, să aibă casă, maşină şi să dispună de resurse financiare, scrie vocea.biz.

 

Lasă un comentariu