Evenimentul zilei

Mie02262020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Află cât de mult te iubește după modul în care te îmbrăţişează

Află cât de mult te iubește după modul în care te îmbrăţişează

17 Februarie 2017 - 

Îmbrăţişările nu sunt toate la fel, şi fiecare mod în care o facem spune ceva despre noi. Fie că ne uităm direct în ochii partenerului sau îl luam de după gât, această apropiere scoate la iveală o latură ascunsă a noastră.

Ideaspots ne prezintă 9 moduri de îmbrăţişare, dar tu sau iubitul tău în care vă regăsiţi?

1. Îmbrăţişarea pe la spate cu braţele în jurul taliei
Dacă iubitul te îmbrăţişează de la spate ţinându-ţi mâinile în jurul taliei, înseamnă că nu vrea să îţi mai dea drumul niciodată. Are o bunătate ieşită din comun şi maturitatea de a-şi da seama că nu trebuie să te lase să îi scapi.

2. Îţi bagă mâna în buzunar în timp ce te îmbrăţişează?
Dacă alege să te îmbrăţişeze aşa în mod normal, înseamnă că partenerul tău de viaţă se simte perfect confortabil cu tine sau în relaţie.
Arată că este relaxat, că se simte bine cu tine şi asta face din voi combinaţia ideală.

3. Îmbrăţişarea cu o bătaie pe spate
Acest tip de îmbrăţişare nu arată atracţie fizică sau intimitate, ci prietenie şi confort. E posibil ca în spatele acestui gest să stea dorinţe ascunse şi să fie doar primul pas către o relaţie în toată regula.

4. Te îmbrăţişează şi te priveşte direct în ochi?
Dacă te îmbrăţişează şi se uită numai în ochii tăi, înseamnă că pentru el este singurul lucru care contează în acel moment. Preţuieşte la maximum clipele petrecute alături de tine şi te pune pe tine primul loc.

5. Îmbrăţişarea cu o mână peste umăr
Această îmbrăţişare lejeră şi naturală arată că iubitul tău nu are probleme de încredere, ci din contră e foarte sigur pe relaţia voastră.

6. Îmbrăţişarea de la spate cu mâinile reunite
 Mâinile strânse în acest caz pot scoate la iveală faptul că cele două persoane nu se simt bine una cu cealăltă sau nu se simt încă în largul lor.

7. Îmbrăţişarea de la distanţă
Îmbrăţişarea de la distanţă este un indiciu evident la care toţi ne gândim.
Cele două persoane nu sunt familiarizate una cu cealaltă şi cel mai probabil au personalităţi total diferite.

8. Îmbrăţişarea intimă
Acest tip de îmbrăţişare poate căpăta mai multe forme, însă punctul comun este contactul foarte apropiat. Fie că te ridică puţin în braţe, te strânge puternic sau te sărută cu foc, fiecare este un indiciu clar că există o atracţie fizică puternică între voi.

9. Îmbrăţişarea pisicii
Uşor metaforic, această îmbrăţişare vrea să scoată în evidenţă reciprocitatea. Precum o pisică pe care o alinţi, aceasta ar trebui să îţi răspundă la fel dacă există chimie între voi. Cam la fel se întâmplă şi cu oamenii!

Lasă un comentariu