Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie REVERSUL MEDALIEI: filmele cu desene animate adună tot mai multe victime printre copii. Un băiețel a sărit cu umbrela de la etajul 10, imitând acțiunile unui protagonist din serialul animat preferat

REVERSUL MEDALIEI: filmele cu desene animate adună tot mai multe victime printre copii. Un băiețel a sărit cu umbrela de la etajul 10, imitând acțiunile unui protagonist din serialul animat preferat

18 Aprilie 2017 - 

Un copil din China s-a ales cu traume grave, după ce a căzut pe asfalt, sărind cu o umbrelă de la etajul 10. Băiatul a repetat o scenă dintr-un film cu desene animate, în care eroul reușește să aterizeze cu succes, coborând cu umbrela. 

Incidentul a fost înregistrat în orașul Suzhou din estul țării. Din fericire, în timpul aterizării, copilul a atins niște fire și căzătura nu a fost atât de dură, anunță NetEase. Acesta a fost internat de urgență la spital și supus intervenției chirurgicale. Actualmente, viața lui este în afara oricărui pericol, deși nu se exclude că traumele cauzate îi vor crea probleme de sănătate pe viitor. 

Un caz analogic a avut loc în martie 2017, tot în China. O fetiță de 5 ani, rămasă singură acasă, a sărit de la etajul 11, tot cu o umbrelă, ca și eroul din desenele animate pe care le privea. Într-un final, copila a aterizat pe un pervaz de la etajul patru, alegându-se cu traume destul de serioase. 

Un caz și mai tragic s-a întâmplat în martie 2016, în provincia Shanxi, unde o fată de 10 de ani, și-a tăiat sora de 5 ani cu un ferestrău mecanic, imitând, de asemenea, o scenă din filmul de animație văzut.

 În 2013, un adolescent și-a legat prietenii de un copac și le-a dat foc, repetând scena din filmul “Lupul și capra”. După cele întâmplate, judecătoria locală l-a obligat pe autorul filmului să suporte o parte din cheltuielile pentru tratamentul copiilor. 

 

Lasă un comentariu