Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Un milionar elveţian l-a tăiat pe un bărbat pentru că l-ar fi insultat de… bărbăţia sa

Un milionar elveţian l-a tăiat pe un bărbat pentru că l-ar fi insultat de… bărbăţia sa

18 Aprilie 2017 - 

Un playboy în vârstă de 36 de ani, „milionar de meserie”, era cât pe ce să ajungă la închisoare din cauza unui incident violent la care a luat parte într-un club privat din cartierul londonez de lux Mayfair.

Sentința în cazul incidentului petrecut în aprilie anul trecut, la clubul privat The Scotch of St James, a fost dată. Atunci, Carl Hirschmann, un bărbat în vârstă de 36 de ani, tatăl unui copil, a fost atât de iritat de remarca unui alt petrecăreţ, care a insinuat că ar avea un penis mic, încât a sărit la atac, relatează Mirror.

Bărbatul a cărui familie originară din Elveţia are o avere de peste 500 de milioane de lire sterline şi care este cunoscut pentru relaţiile cu femei celebre precum Paris Hilton, o fosta Miss Elveţia şi alte câteva fotomodele, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îi arunca băutură în faţă lui Valentino Ritter, după care îl lovea cu paharul pe prietenul acestuia, fotograful Barnabas Wilhelm.

Cea de-a două victima s-a ales cu o tăietură pe frunte, care a necesitat şase copci, şi cu nasul fracturat. În timpul procesului, Carl a susţinut că nu a vrut să îl rănească pe Barnabas, iar paharul i-a alunecat din mâna, argument care a fost acceptat de judecător.

Hirschmann a scăpat de închisoare, dar a fost plasat sub observaţie timp de 12 luni şi este obligat să îi plătească victimei daune în valoare de 5.000 de lire. Milionarul nu este la prima abatere, el mai are alte patru condamnări în Elveţia, inclusiv una pentru comportament violent. 

Sursa: revistablogurilor.ro

 

Lasă un comentariu