Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie O victimă a internetului și a prostiei: A postat că e gravidă, fiind fericită. Dar un comentariu de pe Facebook a distrus-o

O victimă a internetului și a prostiei: A postat că e gravidă, fiind fericită. Dar un comentariu de pe Facebook a distrus-o

05 Mai 2017 - 

Aceasta este povestea unei căsnicii distruse într-o clipită. Claire, o femeie de 31 de ani din Seattle, SUA, era foarte fericită că aşteaptă primul copil. 

A anunţat marea veste pe Facebook. Prietenii femeii s-au bucurat foarte tare, iar postarea a primit foarte multe like-uri. Dar şi comentarii. Unul dintre amicii virtuali i-a distrus toată viaţa, însă, printr-un simplu comment. Era vorba de un coleg de serviciu, pe care Claire, pur şi simplu, îl hărţuia sexual.

„Poate acum, cu această sarcină, o să-ţi canalizezi energia către căsnicia ta. Faptul că m-am îmbătat atunci şi noi doi ne-am culcat, a fost o greşeală. Nu-mi mai trimite poze cu tine dezbrăcată! Lasă-mă în pace!”, i-a scris bărbatul.

Desigur, soţul femeii a citit comentariul, până ca soţia să-l şteargă, şi i-a transmis femeii că divorţează şi că va intenta proces pentru custodia copilului, scrie realitatea.net.

 

 

Lasă un comentariu