Evenimentul zilei

Sam03232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Recidivă pe fundalul unui „hobby” de om dezaxat: Un bărbat a ținut o minoră închisă în saună timp de cinci zile

Recidivă pe fundalul unui „hobby” de om dezaxat: Un bărbat a ținut o minoră închisă în saună timp de cinci zile

09 Ianuarie 2018 - 

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut aseară, după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să petreacă cinci zile într-o saună cu el. Cazul a avut loc în orașul Telenești. Potrivit informațiilor preliminare, bănuitul și-ar fi ademenit victima pe data de 3 ianuarie, sub pretextul unei discuții.

După ce a scăpat din mâinile bărbatului, fata s-a adresat la poliție. Individul a fost arestat și se află în prezent în izolatorul de detenție al Inspectoratului de Poliție Telenești. Oamenii legii au deschis un dosar penal. 

Potrivit șefului IP Telenești, Alexei Vrăjitorul, medicii legiști urmează să constate dacă există urme de viol asupra minorei, scrie deschide.md.

„Tânăra face parte dintr-o familie social vulnerabilă, iar părinții nu prea au control asupra copiilor. Poate și aceasta este una din cauzele producerii infracțiunii”, a precizat Vrăjitorul. 

Suspectul are antecedente penale, fiind judecat anterior pentru un caz similar. 

„Bărbatul a fost anterior judecat pentru astfel de cazuri, tot pentru privare ilegală de libertate, în circumstanțe asemănătoare, în saună”, a mai adăugat șeful IP Telenești. 

 

Lasă un comentariu