Evenimentul zilei

Ma08042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Oribil, nici nu miroase a Cehov, ceva între Dostoievski și Agatha Christie: Trei surori din Moscova, acuzate că și-au omorât tatăl

Oribil, nici nu miroase a Cehov, ceva între Dostoievski și Agatha Christie: Trei surori din Moscova, acuzate că și-au omorât tatăl

03 August 2018 - 

Trei surori din Rusia au fost reținute de polițiști, după ce acestea au recunoscut că l-au înjunghiat pe tatăl lor, despre care fetele spun că le tortura, relatează BBC, citat de hotnews.ro.

Surorile Hachaturyan, în vârstă de 17, 18, respectiv 19 ani, au declarat că tatăl lor, Mihail, le-a torturat, le-a amenințat cu arma și le-a ținut ca pe sclave, oprindu-le din studiu. 

Tatăl lor, în vârstă de 57 de ani, avea, în momentul în care a fost găsit mort, pe 27 iulie, aproximativ 40 de răni provocate de cuțit. Corpul a fost găsit în holul unui bloc. 

Anchetatorii cred că Maria, în vârstă de 17 ani, l-a înjunghiat de 35 de ori, în timp ce surorile ei, Angelina, în vârstă de 18 ani, și Kristina, în vârstă de 19 ani - i-au lovit capul cu un ciocan.

Avocatul Mariei a spus că nu pare că tatăl le-ar fi violat, dar vor fi făcute analize medicale. 

Dacă sunt găsite vinovate, surorile riscă mulți ani de închisoare, dar nu pe viață. 

 

 

Lasă un comentariu