Evenimentul zilei

Lun07222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Horoscop
22 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Unii nativi ai zodiacului vor învăţa în această zi ce înseamnă încrederea şi cine le sunt prietenii adevăraţi. Fiţi cu ochii în patru. În dragoste, astrologii întrevăd veşti bune pentru multe zodii şi surprize frumoase din partea celor dragi. 

21 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Bucurie mare pentru câţiva nativi, care îşi vor regăsi iubirea în această zi. Aveţi încredere şi fiţi cu ochii în patru. Dragostea pluteşte în aer. Afaceriştii zodiacului se pot gândi la un plan de afaceri, căci perioada se anunţă fructuoasă în acest sens.

20 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Ziua de sâmbătă se anunţă neaşteptată din multe puncte de vedere. Fie vă veţi regăsi cu cineva demult pierdut în timp, fie veţi cunoaşte acum o persoană gata să vă ofere sufletul pe tavă. Este o zi bună pentru relaxare, profitaţi de fiecare clipă. 

19 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Te poți trezi prins în plasa unor sentimente negative, de care spui că îți amintești acum, deși credeai că le-ai uitat. In loc să dai vina pe cei din jur, mai bine oprești furtuna din fașă.

18 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi plină de surprize, oportunităţi, dar şi situaţii riscante pe care trebuie să le analizaţi îndelung pentru a fi siguri dacă merită asumate. Bucuraţi-vă de această zi şi de bucuriile pe care vi le aduce.

17 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Este o zi specială, cu accente puternice, care te pot determina să judeci cu asprime tot ce nu îți convine, mai ales în familie și în relațiile cu superiorii.

16 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativi în această zi, atât în dragoste, cât şi în sfera afacerilor. Aveţi curaj şi încredere în forţele proprii şi veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit fiecare proiect la care v-aţi tot gândit. Unii nativi îşi vor cunoaşte sufletul-pereche sau vor lua decizii importante în dragoste. 

15 Iul 2019
Publicat în Horoscop

 – Berbec:
S-ar putea să nu fie chiar atât de simplu, pe cât credeai, să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus pentru astăzi sau pentru viitorul apropiat.

14 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Pot să apară unele complicații în familie, pe care să nu mai vrei să le rezolvi prin dialog ci prin impunerea unor soluții, de care te îndoiești și tu.

13 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Sunt posibile încurcături, unele dintre ele supărătoare, și tocmai de aceea va fi nevoie de generozitate și de o minte limpede, care să îți permită să fii binevoitor.

12 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Nimic nu este mai frumos decât un compliment venit din dragoste, de la o persoană pe cât de frumoasă, pe atât de sinceră. Așa se nasc marile povești de iubire, cu gesturi care dezarmează și copleșesc de emoție.

11 Iul 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
Dimineaţa acestei zile te surprinde într-o dispoziţie reflexivă, uşor melancolică. Cu toate că nu eşti în apele tale, ai totuşi oportunitatea să meditezi la cele ce ţi s-au întâmplat în ultima perioadă şi să tragi unele învăţăminte care îţi pot fi de folos multă vreme de acum încolo. Aşadar, caută să vezi partea plină a paharului şi să transformi această stare care nu ţi-e familiară într-o şansă de a privi în interiorul tău şi a-ţi restabili echilibrul emoţional. Fereşte-te să te tratezi printr-o sesiune prelungită de shopping. Când îţi verifici conturile, îţi dai seama că a fost o idee proasă.

10 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi interesantă, presărată cu amintiri frumoase din partea celor dragi. Fie plecaţi în vacanţă, fie sunteţi invitaţi la o petrecere sau la o întâlnire romantică. Cert este că ziua va aduce multă dispoziţie în casele şi sufletul vostru. Bucuraţi-vă de timp liber, profitaţi de orice oportunitate şi comunicaţi deschis cu cei din jur. 

09 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Poate fi o zi dificilă din mai multe motive, dar cele mai importante probleme pot să apară în familie sau în relația cu unul dintre superiori.

Pagina 1 din 90