Evenimentul zilei

Mie10162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Panorama
15 Oct 2019
Publicat în Panorama

Harley-Davidson Inc a oprit producerea şi livrarea primelor sale motociclete electrice ''LiveWire'', după descoperirea unei defecţiuni la verificările finale, transmite Reuters.

15 Oct 2019
Publicat în Panorama

Bernardine Evaristo a descris drept ''dulce-amărui'' faptul că este prima femeie de culoare care câştigă premiul Booker Prize, o prestigioasă distincţie literară înfiinţată în urmă cu cinci decenii, ce răsplăteşte opere de ficţiune scrise în limba engleză şi publicate în Regatul Unit sau Republica Irlanda.

15 Oct 2019
Publicat în Panorama

Actriţa americană Zoë Kravitz o va juca pe Catwoman în următorul "Batman", alături de Robert Pattinson în rolul justiţiarului mascat, a declarat luni pentru AFP un responsabil Warner Bros.

15 Oct 2019
Publicat în Panorama

Echipele de salvare caută încă persoanele rămase izolate în urma puternicelor inundaţii provocate de trecerea taifunului Hagibis pe teritoriul Japoniei soldată cu moartea a circa 70 de persoane, potrivit unui nou bilanţ publicat marţi de postul public de televiziune NHK şi citat de AFP.

15 Oct 2019
Publicat în Calendar

15 octombrie este a 288-a zi a calendarului gregorian și a 289-a zi în anii bisecți. Mai sunt 77 de zile până la sfârșitul anului.

15 Oct 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai șansa de a ajunge la un rezultat pe care îl dorești de mai mult timp, pe plan profesional. Există și obstacole, le cunoști deja, dar le poți depăși fără eforturi ieșite din comun.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Cele mai multe persoane au obiceiul de a amâna curățenia pentru zilele libere. Dar poate fi frustrant să muncești în loc să te relaxezi în weekend.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Un nou studiu, efectuat la Duke University din SUA, relevă că ritmul de mers al persoanelor cu vârsta de peste 40 de ani poate fi un indicator al gradului de îmbătrânire al creierului şi al întregului organism, relatează BBC și Xinhua, citate de Agerpres.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Cântăreaţa originară din Barbados Rihanna va lansa o autobiografie vizuală, pe 24 octombrie, iar fanilor le vor fi puse la dispoziţie peste 1.000 de imagini şi multiple informaţii despre vedetă, răspândite pe parcursul a 504 pagini, relatează Rolling Stone, citat de Descoperă.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Meteoritul Aguas Zarcas, care arată ca o cărămidă din noroi şi miroase a legume în putrefacţie, a fost adăugat colecţiei Muzeului de Istorie Naturală din Chicago, după ce a căzut în luna aprilie în Costa Rica, relatează SPACE.com, citat de Agerpres.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Aproximativ 14% din producţia mondială de alimente, echivalentul a aproximativ 400 miliarde dolari, este pierdută între recoltare şi comercializare, iar Asia Centrală şi de Sud, America de Nord şi Europa sunt responsabile pentru cea mai mare parte a pierderilor, arată un raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), relatează Bloomberg, citat de Agerpres.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Un obiect zburător neidentificat, cel mai probabil un meteor, a aprins cerul deasupra nord-estului Chinei în noaptea de vineri spre sâmbătă, relatează Space.com, citat de Agerpres.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Într-o mină din Siberia a fost descoperit un diamant în interiorul căruia se mişcă liber un alt diamant.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Filmul „Joker”, ce îl are protagonist pe actorul Joaquin Phoenix ca inamic principal al lui Batman, oferă o nouă perspectivă a personajului, după ce el este prezentat ca o persoană ce suferă de o afecțiune psihică ce există în realitate.

Pagina 1 din 518