Evenimentul zilei

Vi11172017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special
17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Copiii care au taţii mai în vârstă sunt programaţi genetic să trăiască mai mult, susţin cercetătorii americani care au descoperit că paternitatea tardivă poate fi un atu pentru descendenţi.

17 Noi 2017
Publicat în Cultura

Ediția din acest an a Festivalului Filmului Românesc de la Seattle va aduce în față publicului american filme semnate de regizorii Paul Negoescu, Cristi Puiu, Nae Caranfil, Iulia Rugină, Radu Juide, Liviu Tipuriță, Andrei Cohn. Proiecţiile celor opt lungmetraje şi scurtmetraje selectate pentru a fi prezentate la cea de-a patra ediţie a evenimentului vor avea loc la SIFF Cinema Uptown, informează Institutul Cultural Român de la New York, citat de hotnews.ro.

16 Noi 2017
Publicat în Reportaj

Când vine vorba de ridicarea nivelul de condiții de trai decente pentru oameni, nicio barieră nu este imposibil de trecut. Departe de veșnicele probleme politice dintre cele două maluri ale Nistrului, aproximativ 13.000 de oameni din zona Varnița pot beneficia, începând de astăzi, de tratament medical în condiții moderne, grație unui proiect realizat cu bani europeni din partea Bruxellesului.

16 Noi 2017
Publicat în Monden

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, că își dorește să aibă șapte copii și să câștige de șapte ori Balonul de Aur.

16 Noi 2017
Publicat în Media

Republica Moldova va găzdui în premieră, în perioada 21-23 noiembrie 2017, Exercițiul regional pentru echipele de răspuns la incidente de securitate cibernetică din țările din Europa și CSI „Cyber Drill ALERT”, eveniment desfășurat la invitația Ministerului Economiei și Infrastructurii.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Credincioşii creştini s-au repezit să înlocuiască tablourile religioase din locuinţe cu postere care proslăvesc partidul comunist şi conducătorul acestuia; celor care au făcut acest lucru li s-a promis că vor scăpa de sărăcie, relatează SCMP.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

450 de milioane de dolari - aceasta este suma totală pe care un colecţionar european anonim o va plăti pentru pictura "Salvator Mundi" a lui Leonardo da Vinci. Este cel mai scump tablou vândut vreodată la o licitaţie, cu un preţ dublu faţă de recordul precedent. Iar 50 de milioane de dolari din preţul final reprezintă comisionul casei de licitaţii.

16 Noi 2017
Publicat în Media

Jucătoarea de tenis Serena Williams și logodnicul său Alexis Ohanian, cofondator al companiei Reddit, se căsătoresc astăzi. Serena Williams și Alexis Ohanian au împreună o fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr, care s-a născut în septembrie, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

16 Noi 2017
Publicat în Cultura

Mănăstirea abației Mont-Saint-Michel, una dintre cele mai populare destinații turistice din Franța, s-a redeschis integral publicului după ce a fost închisă parțial pentru restaurare, au informat miercuri surse din cadrul Centrului monumentelor naționale (CMN), preluate de AFP.

15 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Un clip filmat de un adolescent din Ohio, într-unul dintre cele mai faimoase cimitire din Savanah, a stârnit controverse pe internet.

15 Noi 2017
Publicat în Media

O femeie de 100 de ani a murit după ce a fost violată de un bărbat beat în nordul Indiei, a declarat poliţia marţi, citată de DPA, potrivit agerpres.

15 Noi 2017
Publicat în Viata

Cel puţin patru persoane au murit marți seară în urma unui atac armat la o şcoală din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de poliţie, anunţă presa locală.

14 Noi 2017
Publicat în Cultura

Muzeul Regina Sofia din Madrid a inaugurat o bibliotecă online cu acces gratuit în care sunt expuse peste 2.000 de documente ce au legătură cu renumita pictură "Guernica", realizată de Pablo Picasso în 1937, considerată un manifest artistic împotriva războiului, informează DPA

Pagina 1 din 169