Evenimentul zilei

Ma05302017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special
29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Viata

O fetiță nou-născută din Minnesota, SUA, a murit la trei zile după naștere din cauza hemoragiei intracraniene, anunță The Mirror. Copilul a venit pe lume cu 17 săptămâni înainte de termen. 

29 Mai 2017
Publicat în Cultura

Lungmetrajul „The Square”, regizat de cineastul suedez Ruben Ostlund, a câştigat, duminică seară, trofeul Palme d'Or. Filmul este unul dintre cele 19 lungmetraje selectate în competiţia oficială. Acesta s-a luptat cu filme din Franţa, Germania, Irlanda, Rusia, Coreea de Sud şi SUA.

28 Mai 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

În grădina zoologică din Perth, Australia, o femelă de urangutan, pe nume  Sequard, a sărit gardul din cușcă în speranța că-și va găsi puiul, scrie Daily Mail.

27 Mai 2017
Publicat în Timp liber - TV

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă că de săptămâna viitoare timpul se încălzeşte simțitor. Temperaturile se vor ridica aproape de 30 de grade Celsius.

26 Mai 2017
by  - 
Publicat în Monden

Antonia a realizat recent un pictorial pentru revista Unica. Artista a pozat alături de bebeluşul ei la şase luni de când acesta a venit pe lume.

26 Mai 2017
Publicat în Media

Cristiano Ronaldo riscă cinci ani de închisoare pentru fraudă fiscală, anunţă presa din Spania. Jucătorul lui Real Madrid a „uitat” să plătească 15 milioane de euro începând cu 2011, iar autorităţile spaniole au pornit deja o anchetă asupra sa.

26 Mai 2017
Publicat în Viata

Un român a fost înjunghiat mortal, în Limerick, Irlanda, după ce a intervenit într-o ceartă ce avea ca subiect atacul de la Manchester în care şi-au pierdut viaţa 22 de tineri.

25 Mai 2017
by  - 
Publicat în Cultura

77 de filme documentare, 21 dintre care la Secțiunea principală, vor fi proiectate în cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar Cronograf, care începe astăzi, 25 mai, la Cinematograful „Odeon” .

24 Mai 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Ți se pare că nu te identifici foarte mult cu caractersticile zodiei tale? Cel mai probabil, te-ai născut la granița dintre două zodii, adică ai venit pe lume la cupside.

24 Mai 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

O fermă din rezervația naturală din Zasavica, la vest de Belgrad, păstrează secretul rețetei celei mai scumpe brânze din lume. Prețul acestei specialități preparate din lapte de măgăriță poate ajunge la 1.260 de euro kilogramul, relatează EFE.

24 Mai 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Când vrei să faci suc de lămâie sau limonadă dorești să obții cantitatea maximă de suc din fiecare lămâie stoarsă.

23 Mai 2017
Publicat în Media

Fosta soţie a liderului de la Kremlin, Lyudmila Putina, a contribuit la înfiinţarea unei fundaţii, pe care continuă să o susţină și care deţine o proprietate istorică la Moscova ce generează milioane de dolari în urma sumelor virate de chiriaşi, informează jurnaliştii de la Reuters. 

23 Mai 2017
Publicat în Cultura

Actorul Roger Moore, cunoscut pentru rolul lui James Bond, a murit la vârsta de 89 de ani. Anunțul a fost făcut marți de familia actorului.

23 Mai 2017
Publicat în Media

Asociația Presei Independente (API) a prezentat al doilea raport de monitorizare de conținut a cinci dintre cele mai importante posturi de televiziune din Federația Rusă, retransmise în Republica Moldova de către radiodifuzorii locali. Este vorba de posturile Pervyi Kanal, RTR, REN TV, NTV și STS. Acestea au fost monitorizate în perioada 27 martie – 26 aprilie 2017 din perspectiva mesajelor referitoare la cele mai importante teme/subiecte ale zilei în plan regional şi internaţional.

Pagina 1 din 151