Evenimentul zilei

Sam09232017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special
23 Sep 2017
Publicat în Viata

Lumea sportului românesc, dar și a celui moldovenesc, este în stare de şoc. Un halterofil de doar 19 ani a avut parte de o moarte cumplită. Alex Arabadji era născut în Republica Moldova, dar avea şi cetăţenie română. Tânărul, care practica halterele, fiind legitimat la clubul Dunărea din Galaţi, a murit în noaptea de miercuri spre joi, în ţara natală, după ce s-a izbit violent de remorca unui camion.

23 Sep 2017
Publicat în Cultura

Aproximativ 75 de organizaţii etnoculturale, care reprezintă 30 de etnii,vor participa la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Etniilor, cu genericul: „Unitate prin diversitate”. Evenimentul va avea loc duminică, 24 septembrie, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din capitală, cu începere de la ora 9.30, transmite IPN.

22 Sep 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Astăzi, 22 septembrie, are loc echinocţiul de toamnă din 2017. Momentul va avea loc la ora 23.01 şi reprezintă debutul toamnei din punct de vedere astronomic. Astăzi, longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°.

22 Sep 2017
Publicat în Timp liber - TV

Câteva zeci de epave au fost descoperite de oameni de ştiinţă în Marea Neagră. Imaginile surprinse cu cele mai recente tehnici de imagistică sunt uimitoare, scriu cei de la Playtech.ro.

21 Sep 2017
Publicat în Media

Fondul suveran al Norvegiei, alimentat din banii pe care țara nordică îi câștigă din exploatarea rezervelor de petrol, a atins valoarea de un trilion de dolari, pentru prima dată de la înființarea lui, în anii ’90. Teoretic, fiecare cetățean al Norvegiei deține aproape 200.000 de dolari, scrie Deutsche Welle.

21 Sep 2017
Publicat în Viata

La sfârșitul lunii decembrie, se vor împlini patru ani de la groaznicul accident suferit la schi de Michael Schumacher, în urma căruia septuplul campion mondial din Formula 1 s-a ales cu leziuni severe la nivelul creierului.

20 Sep 2017
by  - 
Publicat în Monden

La 48 de ani Jennifer Lopez este fara indoiala una dintre cele mai frumoase femei din lume si cu un numar impresionant de fani.

20 Sep 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

O companie pentru securitate cibernetică a stabilit care este cea mai periculoasă vedetă din 2017 din cauza eventualelor riscuri legate de căutarea numelui său pe internet.

19 Sep 2017
Publicat în Media

Un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete în apropierea observatorilor de la exerciţiul militar Zapad-17 desfăşurat de Rusia împreună cu Belarus. Accidentul, neconfirmat până acum de autorităţile de la Moscova, ar fi avut loc, conform presei ruseşti, în apropiere de St. Petersburg, într-un poligon în care a fost prezent în urmă cu o zi chiar preşedintele Vladimir Putin pentru a urmări exerciţiile. În urma accidentului, două persoane ar fi fost rănite grav şi mai multe vehicule au fost afectate. 

19 Sep 2017
Publicat în Viata

La doar 21 de ani, a fost deja olimpic, ghid turistic, translator, ajutor pentru copiii cu dizabilităţi. S-a implicat în prevenirea consumului de droguri, a contribuit la trimiterea a unui milion de cărţi româneşti peste Prut şi a coordonat o campanie prin care zeci de mii de basarabeni au vizitat România. Totul ca voluntar! De 3 ani se luptă să devină român cu acte-n regulă. Vă invităm să-l cunoaşteţi pe Alexandru Rotaru.

19 Sep 2017
Publicat în Cultura

O statuie impunătoare a inginerului sovietic Mihail Kalașnikov, inventatorul legendarei arme de asalt care îi poartă numele, decedat pe 23 decembrie 2013 la vârsta de 94 de ani, a fost inaugurată marți la Moscova, în cadrul unei ceremonii oficiale în timpul căreia autoritățile locale au dorit să salute în acest fel o armă care a devenit "o veritabilă marcă culturală a Rusiei", informează AFP.

19 Sep 2017
Publicat în Timp liber - TV

Trupa germană de industrial metal Rammstein a asigurat pe site-ul său că rămâne activă și compune piese noi, dezmințind astfel zvonurile privind un ultim album de despărțire, relatează EFE.

18 Sep 2017
Publicat în Viata

Wayne Rooney a pledat "vinovat" după ce a fost prins băut la volan şi atacantul retras recent din naţionala Angliei şi-a aflat pedeapsa primită din partea judecătorilor din oraşul Stockport.

18 Sep 2017
Publicat în Cultura

Timp de zece zile, în incinta siturilor naturale urbane, a grădinilor publice istorice, a rezervațiilor naționale, în parcurile naționale și în ariile protejate vor fi organizate diverse activități în cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului – 2017. 

Pagina 1 din 164