Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special
25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Viata

Medicul urolog Harry Fisch, expert în probleme legate de sexualitate, a prezentat cele mai delicate situaţii pe care le întâlneşte la cuplurile care îi cer ajutorul.

25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Monden

Aflată în turneu prin Europa, după ce a făcut o pauză în urma decesului soțului său,  Rene Angelil, care a murit în luna ianuarie 2016,  Celine Dion a fost fotografiată alături de noul ei iubit.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Ouăle - pare greu de crezut, dar le poți congela. Nu le lăsa, însă, cu tot cu coajă, întrucât aceasta se poate sparge când îngheață. Bate-le bine și congelează-le apoi.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Monden

Starul pop de origine canadiană, Justin Bieber, a primit interdicţie din partea Biroului de Cultură din Beijing pentru desfăşurarea concertelor în China din cauza ”comportamentului neadecvat”, informează BBC news.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Tot ce trebuie să faci este să torni cola peste obiectul respectiv iar apoi, să îndepărtzi rugina cu un burete abraziv. Imaginile nu au nevoie de prezentare:

20 Iul 2017
by  - 
Publicat în Special

Un fost șef al Russia Today în România, Dan Mușetoiu, fost angajat al televiziunilor lui Sorin Ovidiu Vântu, face o serie de dezvăluiri legate de afacerile rușilor în România și cum aceștia încearcă să cumpere unul dintre cele mai mari trusturi media din România.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Viata

Dagmara Przybysz, in varsta de 16, isi dorea sa devina fotograf si astepta cu nerabdare balul din casa a unsprezecea de la liceul pe care il frecventa in Marea Britanie. Era nascuta in Polonia, dar isi petrecuse toata viata in Anglia, alaturi de parintii sai.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

New York este unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume. O cercetare arată că șoferii din metropola americană petrec 107 ore pe an căutând un loc de parcare.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Cu toții cunoaștem beneficiile lămâilor pentru sănătate, însă există un element pe care mulți nu îl știu. Se pare că aceste fructe ne conferă și energie, vitalitate, potrivit antenastars.ro.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Lyudmila Ocheretnaya a fost căsătorită cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, timp de 30 de ani. În presă există foarte puţine detalii despre viaţa personală a lui Vladimir Putin şi a familiei lui. De alfel, majoritatea jurnaliştilor ruşi care au încercat să publice articole despre viaţa privată a liderului politic au sfârşit prin a demisiona.

18 Iul 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Un medic centenar din Japonia care și-a tratat pacienții și după împlinirea a 100 de ani și care a contribuit la implementarea sistemului medical ce a făcut din țara sa una dintre națiunile cele mai longevive de pe glob a decedat marți la vârsta de 105 ani, informează Reuters și Kyodo.

17 Iul 2017
Publicat în Reportaj

Pe șoseaua care leagă orașul Târgul Jiu de Mănăstirea Tismana, undeva, la dreapta, se face un drum asfaltat care duce, hăt, departe, până în creierii munților Vâlcan. De-a lungul lui se ajunge în Cheile Sohodolului, un ansamblu de stânci uriașe care îți taie răsuflarea. Vă invităm să vizitați Cheile Sohodolului, o rezervație de un farmec aparte care există în România frumoasă. În opinia multora, sunt cele mai frumoase chei din România.

17 Iul 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Casa a peste un milion de opere ale artei renascentiste, un paradis gastronomic şi o vibrantă scenă a modei, Florenţa a fost votată cel mai frumos oraş din Europa în 2017, în cadrul Travel + Leisure World’s Best Awards. Este numărul 1 în această categorie pentru a zecea oară în ultimii 11 ani.

16 Iul 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Un studiu realizat de sociopsihologi dezvăluie faptul că oamenii îşi pot da seama ce statul financiar au persoanele din jur chiar dacă aceştia au o expresie neutră a feţei.

Pagina 1 din 158