Evenimentul zilei

Mie07182018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special
17 Iul 2018
Publicat în Monden

Paris Jackson, fiica regretatului star Michael Jackson, le-a mărturisit fanilor că este bisexuală, pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram, potrivit contactmusic.com.

17 Iul 2018
Publicat în Media

Parlamentul din Israel a adoptat luni noapte o lege care permite Ministerului Educaţiei să le interzică reprezentanţilor organizaţiilor neguvernamentale care ''acţionează pentru a face rău soldaţilor israelieni'' să mai intre în şcoli şi să vorbească cu elevii, relatează agenţiile dpa şi Reuters.

17 Iul 2018
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

După ce echipa Franței a câștigat Cupa Mondială de Fotbal, președintele Emmanuel Macron a mers în vestiarul învinșilor.

17 Iul 2018
Publicat în Media

Cei patru protestatari din grupul Pussy Riot, care au pătruns duminică pe stadionul Lujniki din capitala Rusiei în timpul finalei Cupei Mondiale dintre Franţa şi Croaţia, purtând haine asemănătoare uniformelor de poliţie, au fost condamnaţi la 15 zile de închisoare de un tribunal din Moscova, potrivit Reuters.

17 Iul 2018
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Invitat, printre alţii, de Vladimir Putin la finala Campionatului Mondial din Rusia, irlandezul McGregor a dorit să se fotografieze cu liderul de la Kremlin, dar a făcut o greşeală: a pus mâna pe el.

17 Iul 2018
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

În zborul FR7312 de la Ryanair, avionul a pierdut altitudine rapid și a trebuit să aterizeze de urgență în Germania. Pasagerii au avut parte de sângerări din urechi, de dureri de cap și de greață, iar 30 dintre ei au avut nevoie să fie duși la spital.

17 Iul 2018
Publicat în Media

În urma unei analize a datelor de zbor de la avion, compania aeriană Damojh, cunoscută şi ca Global Air, a concluzionat că echipajul a pilotat aeronava "într-un unghi foarte abrupt de urcare" la decolare, ducând la o capacitate de ridicare redusă, ceea ce a cauzat prăbuşirea.

16 Iul 2018
by  - 
Publicat în Cultura

Personalități din domeniul culturii au adus un omagiu poetului-academician, Nicolae Dabija, în cadrul unei conferințe omagiale desfășurate la Academia de Științe a Moldovei. Evenimentul a marcat 70 de ani de la nașterea scriitorului.

16 Iul 2018
Publicat în Monden

Barack Obama a vizitat luni satul de origine al tatălui său din sud-vestul Kenyei şi a dansat muzică tradiţională cu bunica sa, în prima sa vizită în această ţară după încheierea mandatului de preşedinte al SUA.

16 Iul 2018
Publicat în Media

Ambarcaţiunea a fost interceptată la câţiva kilometri depărtare de ţărmul insulei Lefkada duminică seara, după ce unul dintre migranţi a reuşit să trimită un semnal de urgenţă, potrivit pazei de coastă.

16 Iul 2018
Publicat în Media

Japonia se sufoca luni sub o căldură extremă, iar canicula a afectat operaţiunile de curăţare din vestul arhipelagului, la o săptămână după inundaţiile şi alunecările de teren devastatoare soldate cu 219 morţi, relatează AFP.

16 Iul 2018
by  - 
Publicat în Monden

Peste 30 de tinere din România şi Republica Moldova au concurat duminică seara, pentru titlul de Miss Litoral.

16 Iul 2018
Publicat în Media

Cei 450 de migranţi care se aflau la bordul a două nave militare în apele italiene au fost toţi debarcaţi începând de duminică, a declarat luni primarul din Pozzallo, oraşul sicilian unde au fost debarcaţi migranţii, relatează AFP.

16 Iul 2018
Publicat în Media

Preşedintele american Donald Trump a atribuit luni relaţiile proaste dintre Washington şi Moscova "vânătorii de vrăjitoare" conduse, în opinia sa, de FBI, care anchetează amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, transmite AFP.

Pagina 1 din 204