Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Horoscop Horoscop 8 noiembrie 2019

Horoscop 8 noiembrie 2019

08 Noiembrie 2019 - 

– Berbec:
Ești invitat să dai dovadă de bunăvoință, fără să aștepți vreo recompensă pentru asta. Oricum te vei simți bine făcând lucruri bune și asta înseamnă deja recompensă.

– Taur:
Ziua te invită la generozitate, în toate situațiile. Chiar dacă nu îi înțelegi rostul în totalitate, vei vedea că roadele vor fi toate pe înțelesul tău. 
– Gemeni:
Este o zi încărcată de o sensibilitate care va prinde bine tuturor, în special celor pregătiți sufletește pentru momente speciale de liniște și revigorare pe toate planurile.
– Rac:
Ai parte de un context pozitiv care te ajută să îți regăsești, măcar în parte, liniștea sufletească și să scoți la lumină sentimentele frumoase. 
– Leu:
Chiar dacă aveai planuri mari pentru astăzi, ar fi mai înțelept să te adaptezi la ce apare. Nevoile tale reale vor fi mai ușor împlinite pe această cale. 
– Fecioară:
Poate că nu o să-ți placă tot ce vei auzi astăzi, inclusiv de la partenerii de cursă lungă, dar cu puțin efort de voință și ceva mai multă îngăduință, veți ajunge la o înțelegere.
– Balanță:
S-ar putea să nu-ți placă viteza de acțiune a unor apropiați sau propunerile lor, care pot fi exprimare la repezeală, dar poți fi tu cel care aduce echilibrul și armonia.
– Scorpion:
Un strop de optimism nu a făcut rău nimănui, nici măcar ție, chiar dacă ești mai circumspect din fire. O problemă de serviciu se poate dovedi o cale care va duce la progres.
– Săgetător:
Ai de rezolvat o problemă de încredere, a ta în unii dintre apropiați sau a lor în tine și metodele tale de rezolvare a problemelor. Lucrurile sunt mai simple decât crezi.
– Capricorn:
Poți primi cele mai prețioase sfaturi din partea celor din anturajul apropiat, dar trebuie să ai și urechile potrivite, care aud ce se spune în jur, ca să beneficiezi de ele.
– Vărsător:
Te încurci singur, în propriile ițe, fără să îți dai seama. Ești cu gândul la bani și la problemele financiare, dar ar fi bine să te concentrezi pe ce ai de făcut în fiecare moment.
– Pești:
Ești capabil să privești cu mai mult curaj spre viitor, fără să renunți la visele tale. Este o combinație mai sănătoasă, chiar dacă nu e cea mai optimistă.

Lasă un comentariu