Evenimentul zilei

Joi08132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Horoscop Horoscop 14 noiembrie 2019

Horoscop 14 noiembrie 2019

14 Noiembrie 2019 - 

– Berbec
Este o zi mai complicată decât altele, care te invită la corectitudine, atenție și la toleranță. Sigur că nu va fi ușor să alegi aceste calități, dar merită efortul.

– Taur
Capcanele cele mai periculoase vin de la propriile convingeri, cele care te mențin blocat și te fac să cauți vinovați și nu soluții.
– Gemeni
Dialogurile importante, cu partenerii de orice fel, nu vor duce la rezultatele așteptate. Ar fi bine să fii pregătit pentru această variantă și să ai un plan se rezervă.
– Rac
Sunt posibile evoluții surprinzător de rapide ale unor situații care părea calme. Direcția nu este nici ea cea dorită de tine, așa că va trebui să te adaptezi din mers.
– Leu
Ar fi bine să accepți, chiar de la primele ore, că lucrurile pot evolua altfel decât ai plănuit. Așa vei reuși nu doar să le controlezi, măcar parțial, ci și să le vezi partea bună. – Fecioară
S-ar putea să ți se pară totul prea complicat, ca să mai încerci să rezolvi ceva. Ai dreptate, dar e nevoie doar de o amânare, nu de
– Balanță
Multe sunt prea amestecate astăzi, ca să poți lua decizii clare sau să faci planuri. Ar fi mai bine să ai răbdare, cel puțin până mâine, ca să te ocupi cu astfel de lucruri.
– Scorpion
Te simți în stare de multe lucruri și ignori obstacolele reale. In schimb, te preocupă foarte mult, poate chiar prea mult, obstacolele pe care doar ți le imaginezi. 
– Săgetător
E nevoie de răbdare, dar nu este suficient, ca să poți ajunge la o cooperare reală cu partenerii de orice fel. mai trebuie și măiestrie, ca să îi cointeresezi.
– Capricorn
Amestecul de tendințe care caracterizează această zi nu avantajează lucrurile bune, ba chiar le-ar putea bloca, dacă vei permite acest lucru.
– Vărsător
Este o zi în care te vei simți puternic, capabil să te iei la trântă cu oricine, mai puțin cu monștrii din propria minte pe care îi hrănești cu o hărnicie demnă de o cauză mai bună. 
– Pești
Ai multe de clarificat, dar graba nu îți este de folos. Chiar dacă rațiunea ta spune că nu are rost să suporți nimic, intuiția te-ar putea ghida mai bine.

Lasă un comentariu