Evenimentul zilei

Vi04102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Horoscop Horoscop 22 februarie

Horoscop 22 februarie

22 Februarie 2020 - 

– Berbec:
Te simți mai liber, dar ești și mai îndrăzneț decât de obicei, ceea ce ar putea deveni un obstacol în comunicarea cu oamenii mai sensibili, mai retrași.

– Taur:
S-ar putea să te supere unii dintre apropiați, dar ar fi bine să eviți impulsul de a le da o lecție. Dacă nu sunt suficient de bine crescuți, nu îi vei ajuta tu cu o simplă intervenție.
– Gemeni:
Este o zi senină și așa ar trebui să fie și gândurile tale, numai că umbrele apar, se insinuează, din trecut și ar putea să îți întunece ziua, dacă vei permite acest lucru. 
– Rac:
Ai putea avea impresia că ești singurul om liniștit din tot grupul și ceilalți sunt cuprinși de o agitație de neînțeles. E doar o impresie pe care o pot avea și ceilalți.
– Leu:
Este o zi pe care o vei înțelege mai mult prin emoțiile frumoase decât prin situațiile trăite, unele dintre ele complicate și fără vreun sens aparte.
– Fecioară:
Doar temerile tale, scăpate de sub control sau supradimensionate, îți pot umbri această zi. Poți cere ajutorul celor apropiați, un sfat, o părere.
– Balanță:
Există o parte frumoasă în această zi, care ar putea chiar să te ajute să uiți de supărări, gânduri negre sau altele asemenea. Numai că trebuie să vrei și tu.
– Scorpion:
Ai puterea de a alina suferințele celor dragi, de a te adapta la nevoile lor și de a le răspunde așa cum se așteaptă. Doar că e nevoie de o mare deschidere sufletească din partea ta.
– Săgetător:
Ai ocazia de a înțelege mai mult din situațiile pe care le trăiești, inclusiv cele neplăcute. Este suficient să cauți soluții pentru orice problemă care apare.
– Capricorn:
Ai parte de o zi care îți poate oferi un dar de mare preț, momentul de inspirație care te va conduce spre ieșirea din starea de conflict care există în familie.
– Vărsător:
Cauți soluții pentru problemele dificile, dar ai nevoie de cooperarea unor apropiați și pentru a o obține, va trebui să ieși din zona de confort.
– Pești:
Ziua ți se potrivește de minune, dar nu vine cu soluții ci mai degrabă subliniază anumite probleme delicate de care ar trebui să te ocupi cu mai multă grijă.

Lasă un comentariu