Evenimentul zilei

Joi04252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Panorama După aproape 20 de ani, supermodelul Adriana Lima se retrage de la Victoria's Secret

După aproape 20 de ani, supermodelul Adriana Lima se retrage de la Victoria's Secret

09 Noiembrie 2018 - 

Brazilianca a confirmat, în lacrimi, că show-ul din 2018, care a avut loc joi seară, este ultimul pentru ea. Adriana Lima (37 de ani) este cel mai longeviv "înger", ea defilând pe podium timp de 19 ani.

Supermodelul brazilian Adriana Lima a anunțat și pe Instagram că „pune în cui aripile”, după aproape 20 de ani în care a defilat în prezentările de modă Victoria’s Secret.
„Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, împărtășindu-mi secretele și, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învățat să zbor! Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana”, a scris Lima, pe Instagram.
Adriana Lima, care deține recordul pentru cel mai longeviv „înger” al Victoria’s Secret, a încheiat show-ul de joi seară în ovațiile publicului. Supermodelul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.
Adriana Lima a defilat pentru Victoria’s Secret din anul 1999, când avea 18 ani, iar în anul 2017 a primit titlul de „cel mai valoros înger Victoria’s Secret”. În întreaga carieră a ei la Victoria’s Secret, Adriana Lima a purtat de trei ori lenjeria Fantasy Bra.

Lasă un comentariu