Evenimentul zilei

Sam05302020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Panorama Actriţa Julia Roberts a afirmat că este o mamă strictă

Actriţa Julia Roberts a afirmat că este o mamă strictă

24 Martie 2019 - 

Vedeta de la Hollywood, care are trei copii cu soţul ei Danny Moder, a declarat într-un interviu pentru The Sun că încearcă să stabilească limite în familia lor şi că faţa ei serioasă este "o pedeapsă suficientă" pentru a-şi disciplina copiii.

"Am trei copii, aşa că sunt foarte atentă cu privitul la televizor. Este interesant să încerci să creşti copii în ziua de astăzi deoarece totul este nou - presiunile, resursele, să ai lumea în mâinile tale", a declarat actriţa în vârstă de 51 de ani.
Starul din Pretty Woman şi Erin Brockovich a declarat că încearcă să-şi ţină copiii departe de social media, "pentru că eu chiar nu înţeleg de ce au ei nevoie de asta acum".
"Sunt o mamă strictă, nu îmi pierd cumpătul, însă cred că este important ca copiii să ştie că există limite. Dacă se întâmplă ceva, nu-i pedepsesc cu adevărat, prefer să vorbesc cu ei. Cred că faţa mea serioasă este o pedeapsă suficientă", a mai spus Julia Roberts.
"Nu vreau ca ei să depună eforturile pe care eu le-am depus în copilărie, dar trebuie să ştii cum să-şi faci patul, să-ţi speli rufele şi să găteşti o porţie de mâncare. Acestea sunt abilităţi importante în viaţă", a mai spus ea.
Julia Roberts s-a căsătorit cu directorul de imagine Danny Moder în 2002 şi au împreună doi gemeni, Phinnaeus şi Hazel în vârstă de 14 ani, şi un fiu Henry, de 11 ani.

Lasă un comentariu