Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Panorama Actori Robert De Niro şi Gary Oldman vor juca într-un film despre istoria României

Actori Robert De Niro şi Gary Oldman vor juca într-un film despre istoria României

22 Noiembrie 2019 - 

Robert De Niro (76 de ani) şi Gary Oldman (61 de ani) vor juca într-un film despre istoria României din ultimii 30 de ani - „Playground 30”, scris şi regizat de Bobby Păunescu.

Negocierile pentru „Playground 30”, au fost în mare parte finalizate, a precizat o sursă apropiată lui Păunescu pentru Adevărul.
Filmul este despre istoria României din ultimele trei decenii, povestită prin intermediul vieţii sportive a unui campion mondial la K1, Daniel Ghiţă, prieten apropiat al lui Bobby Păunescu, regizor, scenarist, producător și om de afaceri român.
Distribuţia este completată de două nume de talie mondială: actorul american Robert De Niro şi britanicul Gary Oldman. De Niro ar urma să jace rolul antrenorului, iar managerul lui Ghiţă va fi Oldman.
„Playground 30” are un buget de 18,9 milioane de dolari şi este o co-producţie Paramount (SUA), China Film Corp, Păunescu Films (UK) şi Studioul Buftea (România).
Regizorul Bobby Păunescu a precizat pentru B1 TV că faza de preproducţie este stabilită pentru primul trimestru din 2020, iar filmările vor avea loc în trei ţări, însă preponderent în România, la studiourile din Buftea.
Daniel Ghiţă (38 de ani) este una dintre cele mai mari vedete din istoria kickboxingului, poreclit „The Savage Samura”. Și-a făcut debutul în Campionatul Mondial de Muay Thai în 1999 în Bangkok, Thailanda. Daniel a câştigat toate meciurile sale prin knock-out înainte de semifinale, unde a pierdut în faţa lui Alexey Ignashov. 

Lasă un comentariu