Evenimentul zilei

Lun05252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Panorama Cântăreţul Marc Anthony a susţinut un recital de salsa la New York

Cântăreţul Marc Anthony a susţinut un recital de salsa la New York

14 Februarie 2020 - 

Cântăreţul Marc Anthony, o legendă a muzicii salsa şi ritmurilor tropicale, a susţinut joi un recital de muzică şi dans la Madison Square Garden din New York, unde a delectat publicul interpretând mai multe cântece de succes din discografia lui, dar şi piese de pe cel mai recent album al său, "OPUS", relatează EFE.

"OPUS" a fost recompensat în urmă cu două săptămâni cu premiul Grammy pentru cel mai bun album de muzică tropicală.
Printre cântecele cu care artistul de origine portoricană i-a delectat pe cei peste 20.000 de spectatori newyorkezi s-au numărat hiturile "Valió la pena", "Flor pálida", "Tu amor me hace bien" şi "Vivir la vida", alături de piese de pe ultimul său album, precum "Parecen viernes".
Pe lângă premiul Grammy, "OPUS" l-a plasat pe Marc Anthony pe primul loc în clasamentul Tropical Airplay din topul Billboard cu single-ul "Parecen viernes".
Cu acest album, Marc Anthony a fost nominalizat pe 5 februarie la patru categorii la ediţia 2020 a premiilor Billboard dedicate muzicii latino şi va concura pentru cel mai bun Album Tropical al Anului, Cântecul Anului, Artistul Tropical al Anului şi Turneul Anului.
Concertul său de la New York a coincis şi cu lansarea de joi a unui miniserial de 10 episoade pe Youtube care dezvăluie o faţetă intimă a cântăreţului Marc Anthony în timpul sesiunilor de înregistrare a albumului "Opus", la care a colaborat cu pianistul şi producătorul Sergio George.
După concertul de la New York, Marc Anthony va pleca în turneul "OPUS", ce va promova noul album în faţa publicului din New Jersey, Carolina de Nord şi Washington DC în cadrul unor concerte cu care artistul va străbate Statele Unite până la sfârşitul lunii martie.
În luna mai, turneul va ajunge în Mexic şi va face apoi în iunie un salt peste ocean pentru a ajunge şi în Spania, unde Marc Anthony va susţine în total nouă concerte.

Lasă un comentariu