Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Anunt Studenţii din Republica Moldova sunt invitaţi la primul festival de cultură studenţească „Student Fest”

Studenţii din Republica Moldova sunt invitaţi la primul festival de cultură studenţească „Student Fest”

06 Septembrie 2016 - 

Studenţii din Republica Moldova sunt invitaţi la primul festival de cultură studenţească „Student Fest”. Organizatorii îşi propun să implice tinerii în diferite activităţi creative culturale şi de dezvoltare personală. Festivalul va avea loc pe 23 septembrie, în campusul academic al Academiei de Studii Economice.

Solicitat de IPN, unul dintre coordonatorii evenimentului, Mihaela Grumeza, a afirmat că sunt invitaţi studenţii de la toate instituţiile de învăţământ superior din ţară – circa 15 mii de tineri.

Evenimentul va fi împărţit în mai multe zone: zona de conferinţă, unde vor fi prezentate discursuri ale celor mai activi tineri din ţară, zona de oportunităţi, târg de ONG-uri şi oportunităţi de angajare pentru studenţi, zona creativă, în care va fi prezentată expoziţia de fotografii: ,,Studenţia văzută prin obiectivul aparatului de fotografiat”, zona de odihnă şi scena, unde vor evolua tineri DJ de renume naţional, dar şi persoane notorii care sunt recunoscute în Moldova.

„Va fi şi o zonă în care vor vorbi diverse persoane notorii din ţară, care au absolvit universităţile din Moldova. Vor vorbi despre experienţa lor şi modul în care au ajuns cunoscuţi la ei acasă”, a menţionat Mihaela Grumeza. Festivalul va fi organizat prin rotaţie – în fiecare an o altă instituţia de învăţământ va deveni gazda evenimentului.

Lasă un comentariu