Evenimentul zilei

Dum10202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură MOLDOVA, „Destinația turistică Nr. 1 neexplorată în Europa”. VEZI noul spot de promovare a turismului autohton

MOLDOVA, „Destinația turistică Nr. 1 neexplorată în Europa”. VEZI noul spot de promovare a turismului autohton Recomandat

04 August 2014 - 
Foto: noi.md Foto: noi.md

Spotul de promovare a turismului autohton în țările europene va avea un nou mesaj – „Destinația turistică Nr. 1 neexplorată în Europa”. Anume astfel a fost numită Republica Moldova de către editura Lonely Planet, cea mai mare și credibilă editură de ghiduri de călătorie din lume.

Media

Modul, în care va fi promovat turismul din țara noastră peste hotare,  a fost discutat de către reprezentanți ai Agenției Turismului, ai societății civile dar și câțiva bloggeri.

Pentru anii 2014-2015 urmează să fie întreprinsă o amplă campanie de promovare pe cele mai importante piețe turistice din Europa: Germania, Marea Britanie, Polonia, Franța, Țările Scandinave.

Potrivit Agenției Turismului, spotul dat corespunde ofertei turistice și poziționării țării, care ne diferențiază de alte destinații turistice și face parte dintr-un complex de activități de suport, acordate de către Proiectului USAID CEED II.  

“Bucură faptul că printr-un efort comun s-a reușit asupra unei poziționări integrate care reprezintă oferta turistică a Republicii Moldova. Este foarte important că autoritățile publice centrale cooperează cu instituțiile internaționale și sectorul privat pentru a crește investițiile și a garanta durabilitatea industriei”, a menționat Sergiu Botezatu, Manager Superior de Proiecte al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Spotul video a fost elaborat ca rezultat al parteneriatului de succes între Agenția Turismului a Republicii Moldova, sectorului privat și Proiectului USAID CEED II.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu