Evenimentul zilei

Lun05252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Nu e numai o artistă foarte talentată, ci și o mamă extraordinară. Ce anunț trist a făcut Adele

Nu e numai o artistă foarte talentată, ci și o mamă extraordinară. Ce anunț trist a făcut Adele

31 Martie 2017 - 

În timpul unui concert susținut în Auckland, Noua Zeelandă, Adele a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe fani. 

Conform New Zealand Herald, în timpul show-ului din Auckland, artista a spus că acesta va fi probabil ultimul său turneu. „Nu sunt foarte bună la asta. Aplauzele mă fac să mă simt vulnerabilă. Nu știu dacă voi mai merge vreodată în turneu. Singurul motiv pentru care am făcut-o sunteți voi, dar nu sunt convinsă că acest lucru este pentru mine“, le-a spus cântăreața celor 40.000 de fani, potrivit Glamour.ro.

Deși aceasta este o veste foarte tristă, este ceva la care ne așteptam din partea lui Adele. Zvonurile că acesta va fi ultimul turneu al cântăreței pentru următorii 10 ani au început să apară în luna septembrie. Anul trecut, surse apropiate artistei au dezvăluit pentru publicația The Sun că Adele va lua o pauză de la cariera sa, pentru a-și crește fiul, Angelo. „Angelo este prioritatea lui Adele. Este cea mai importantă persoană din viața sa. Acesta a însoțit-o pe Adele în timpul turneului, dar Angelo va începe școala anul viitor și nu va mai putea să călătorească. Adele nu vrea să rateze niciun moment din viața lui și este o decizie foarte ușoară pentru ea să renunțe să mai meargă în turneu, de dragul fiului său“, a declarat o sursă pentru The Sun.

 

Lasă un comentariu