Evenimentul zilei

Vi04272018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură VIDEO// Donează pentru cinematografia din R. Moldova. Detalii găsești pe cinehub.md

VIDEO// Donează pentru cinematografia din R. Moldova. Detalii găsești pe cinehub.md

16 Mai 2017 - 

Cinematografia din R. Moldova e pe cale cea dreaptă. Un grup de cineaști de la noi și-au propus să creeze o platformă dedicată cinefililor, cineaștilor și profesioniștilor din domeniile conexe - teatru, muzică, fotografie, TV, publicitate etc.

Media

Pe cinehub.md, cinefilii vor putea viziona filme, citi informații despre filmul național sau internațional, vot putea viziona interviuri cu vedete din cinematografia națională sau mondială, iar cineaștii vor avea acces la contactele tuturor membrilor.

Pe această platformă, ei își vor promova portofoliul și vor primi notificări despre job-uri disponibile. Vor avea acces la lista de echipamente, își vor alcătui bugete bazate pe informații la zi. Își vor crea echipe pentru proiectele proprii sau vor participa în proiectele inițiate de alți membri ai comunității, precum și la seminarele online sau evenimentele offline organizate de Platformă.

Pentru a pune pe roate această platformă, ALTFilm, în parteneriat cu Uniunea Cineaștilor, OWH Studio și Youbesc Entertainment au lansat o campanie de colectare de fonduri pe guvern24.md.

„Această campanie are scopul de colectare a fondurilor, dar, cel mai important, este un test de validare. Dacă reușim să adunăm suma propusă, înseamnă că societatea chiar are nevoie de astfel de proiecte”, a scris pe pagina sa de Facebook Dumitru Marian, președintele ALTFilm.

 

Lasă un comentariu