Evenimentul zilei

Ma12112018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Primul român din istorie într-un rol principal la Hollywood! Va juca alături de Stallone în filmele cu Rocky

Primul român din istorie într-un rol principal la Hollywood! Va juca alături de Stallone în filmele cu Rocky

17 Ianuarie 2018 - 

Florian "Big Nasty" Munteanu a fost ales în rolul principal pentru filmul Creed 2, continuarea filmelor legendare din seria Rocky cu Sylvester Stallone în rolul principal.

După succesul din prima parte, când Rocky l-a antrenat pe fiul lui Apollo Creed, acum acțiunea se desfășoară în jurul lui Ivan Drago Jr., fiul unui fost adversar al lui Rocky interpretat de Dolph Lundgren. Pentru rolul lui Ivan Drago Jr a fost ales luptătorul român Florian Munteanu, ambasadator Superkombat la nivel global. 

Florian este primul român care are un rol principal într-un film de categoria A la Hollywood, după ce Sebastian Stan sau Marcel Iureș au avut roluri secundare în trecut.

Sylvester Stallone și MGM Studios au confirmat desemnarea lui Florian Munteanu în rolul principal, iar așteptarea este mare.

Sylvester Stallone și suedezul Dolph Lundgren vor juca și ei în Creed 2. Prima parte a continuării seriei Rocky a avut un succes imens. 

Partea a doua cu Florian Munteanu în rolul principal va fi lansată pe 21 noiembrie 2018, scrie sport.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu