Evenimentul zilei

Vi03222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Veste tristă: A murit Andrei Gheorghe

Veste tristă: A murit Andrei Gheorghe

20 Martie 2018 - 

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare. 

Oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov au confirmat că decesul lui Andrei Gheorghe a avut loc în locuinţa sa din oraşul Voluntari. 

Trupul său găsit în baie de un îngrijitor purta urmele unei rigidităţi instalate de mai multe ore, conform informaţiilor transmise EVZ de oamenii legii. Din primele evaluări ale criminaliştilor şi ale medicului legist, se pare că este vorba despre un infarct miocardic acut, pe fondul unei insuficienţe cardiorespiratorii.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei care va fi efectuată, marţi dimineaţă, la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici".

Cazul este cercetat de poliţiştii ilfoveni care au deschis, sub coordonarea procurorului de caz, un dosar de moarte suspectă.

„Totul trece. În cazul de față a trecut și ultima interdicție și după 30 de zile va spun iarăși, Salutare! M-am întors și sînt același, cu aceleași ocupații.) voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag”, este ultimul mesaj postat de Andrei Gheorghe pe Facebook, pe 19 februarie.

Andrei Gheorghe (n. 14 ianuarie 1962, Lipețk, Rusia) a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era fiica comandantului școlii de aviație. Andrei a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13”), Pro FM București (1996-2002; „Midnight Killer” „13-14”) și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, iar apoi, în perioada 2005-2006, la Radio Total, scrie evz.ro.  

 

Lasă un comentariu