Evenimentul zilei

Joi07092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Președintele i-a conferit interpretului rus Filip Kirkorov titlul de „Artist al Poporului”. Artistul cântă gratuit la Sadova

Președintele i-a conferit interpretului rus Filip Kirkorov titlul de „Artist al Poporului”. Artistul cântă gratuit la Sadova

10 Iunie 2018 - 

După ce a declarat cu mare fast că Filip Kirkorov va cânta gratuit la Sadova, astăzi Igor Dodon a postat fotografii de la o ceremonie organizată la Reședința de Stat.

 

Președintele i-a conferit interpretului rus titlul de „Artist al Poporului” în semn de „înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale, pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse”.

„I-am urat succese în activitatea de creaţie și am subliniat că este oricând binevenit în țara noastră. Menționez că Filip Kirkorov și-a început cariera artistică, la mijlocul anilor ʼ80, anume în Moldova. Totodată, marele artist este compozitorul piesei cu care trupa „DoReDoS” a reprezentat Republica Moldova la concursul internațional Eurovision-2018, precum și a susținut și promovat activ trupa în cadrul acestei competiții muzicale, în rezultat, interpreții moldoveni ajungând în top 10 din cele 43 de țări participante la concurs”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Lasă un comentariu