Evenimentul zilei

Joi06202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Biblioteca Metropolitană București a donat 10 mii de cărți unei biblioteci din Chișinău

Biblioteca Metropolitană București a donat 10 mii de cărți unei biblioteci din Chișinău

16 August 2018 - 

Biblioteca Metropolitană București, România, a transferat cu titlu gratuit către Biblioteca „B. P. Hasdeu” din Chișinău 10.000 de cărți.

Potrivit Bibliotecii Metropolitane București, anterior au fost transferate 17.000 de cărți, conform promisiunii făcute de primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, în cadrul vizitei făcute la Chișinău la începutul anului. Până pe 14 octombrie, de hramul orașului Chișinău, urmează să fie transferate încă trei mii de volume.

Solicitată de IPN, șefa departamentului management și resurse info-documentare, Larisa Staver, a declarat că donația va fi repartizată celor 28 de filiale ale bibliotecii, cea mai marte parte – filialei „Onisifor Ghibu”. 

Donația este în mare parte literatură română și universală, pentru copii, din domeniul istorie, artă, pedagogie, geografie. Donația mai cuprinde DVD-uri și CD-uri de dicționare, cărți de geografie şi jocuri de logică, de masă, pentru copii.

Lasă un comentariu