Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură „VINIL COLLECTION” la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei

„VINIL COLLECTION” la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei

04 Octombrie 2018 - 

Cartea „VINIL COLLECTION”, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile – iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație, țara pe care, decât s-o hulim sau s-o slăvim, mai bine s-o măturăm și s-o facem mai bună și mai frumoasă. Sunt valori umane și culturale pe care le împărtășesc persoanele și companiile responsabile.

 

Astfel,  Muzeul Naţional de Artă al Moldovei la sala de conferințe de la mansarda – str. 31 august 1989, nr. 115, Chișinău - găzduiește astăzi premierea cărții „VINIL COLLECTION” de Igor Guzun.

Cartea apare cu sprijinul al BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S. A.: „Proiectele de artă sunt o inspirație pentru Mobiasbancă. Credem în oameni valoroși, iar prin această carte înmulțim faptele bune și frumoase”

Atunci când ne amintim de obiectele și stările incluse în carte, ca de o colecție veche de discuri de vinil, avem șanse să progresăm ca oameni. Acesta este mesajul cărții „VINIL COLLECTION”, care este în această regie o ediție revăzută și completată cu texte noi a versiunii din 2015, care continuă să se bucure de succes printre noi și noi cititori dar deja stocurile sunt epuizate.

* * *

Ții minte emoția aceea din copilărie, când intrai pe ger în casă, iar acolo era deja pomul de Crăciun împodobit...

Așa e și acum când intru în casă, iar tu ești acolo. Imediat se face cald.

Asta e dragostea. Când știi că totul va fi bine.

Și încrederea aceasta nu te părăsește niciodată.

Igor Guzun | VINIL COLLECTION

Lasă un comentariu