Evenimentul zilei

Ma10152019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Ce premiere vor fi ecranizate la cinematografele Patria în luna iunie

Ce premiere vor fi ecranizate la cinematografele Patria în luna iunie

05 Iunie 2019 - 

Vedeți mai jos filmele care vor apărea în luna iunie la Chișinău:

Pokemon- Detectiv Pikachu în 3D, 6 iunie
Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.
X-Men: Dark Phoenix 3D, 6 iunie
La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.
MA, 13 iunie
Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.
Men in Black International 3D, 13 iunie
Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţă chiar în organizaţia lor.
Povestea Jucăriilor 4 în 3D, 20 iunie
Când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie.

Lasă un comentariu