Evenimentul zilei

Vi12062019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură O echipă de experți japonezi examinează necesitățile implementării unui proiect de îmbunătățire a echipamentului de digitalizare al Bibliotecii Naționale

O echipă de experți japonezi examinează necesitățile implementării unui proiect de îmbunătățire a echipamentului de digitalizare al Bibliotecii Naționale

22 Iulie 2019 - 

O echipă de experți ai Agenției Japoneze de Cooperare Internațională (JICA) se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova pentru a analiza necesitățile implementării unui proiect de îmbunătățire a echipamentului de digitalizare al Bibliotecii Naționale, relatează IPN.

În contextul vizitei, ministra educației, culturii și cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a avut o întrevedere cu ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, și experții JICA.

Masanobu Yoshii a exprimat disponibilitatea părții nipone pentru aprofundarea cooperării bilaterale, astfel încât cetățenii moldoveni să beneficieze de programele și proiectele susținute de către partenerii japonezi. Totodată, a vorbit despre succesul proiectelor „Kusanone”, care au contribuit la ameliorarea infrastructurii și condițiilor de învățământ din școli și grădinițe.

Liliana Nicolaescu-Onofrei a mulțumit partenerilor japonezi pentru sprijinul și investiția în domeniul culturii, exprimându-și încrederea în continuitatea colaborării productive, care se va materializa în proiecte și inițiative comune.

Lasă un comentariu