Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură O nouă ediţie a Salonului Internaţional de Carte „Bookfest Chişinău” va fi inaugurată miercuri, 28 august

O nouă ediţie a Salonului Internaţional de Carte „Bookfest Chişinău” va fi inaugurată miercuri, 28 august

26 August 2019 - 

O nouă ediţie a Salonului Internaţional de Carte „Bookfest Chişinău” va fi inaugurată miercuri, 28 august, ora 12:00, în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii ,,Moldexpo”, Pavilionul Central.

Pe parcursul celor cinci zile, cele mai importante edituri din Republica Moldova şi România îi aşteaptă pe cititori cu o bogată ofertă editorială ce include cărţi pentru copii, auxiliare şcolare, dar şi o vastă gamă de volume din cele mai variate domenii. În total vor participa cca 50 de edituri care vor expune peste 50 de mii de volume.
În cadrul Salonului Internaţional de Carte „Bookfest Chişinău”, ediţia 2019, vor avea loc mai multe lansări şi expoziţii de carte; întâlniri şi sesiuni de autografe cu scriitori şi oameni de cultură; jocuri intelectuale şi interactive; lecturi „en plein air”; saloane muzicale; cenacluri literare; va fi lansată Campania „Salvează lumea donând o carte” etc. Vizitatorii sunt aşteptaţi cu reduceri la cărţile pentru copii şi adolescenţi, cadouri şi tombole cu premii.
Intrarea este liberă atât în cadrul Salonului de Carte, care va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 20:00, cât şi la toate evenimentele programate pe durata acestuia.
Evenimentul este organizat de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării din Republica Moldova, în parteneriat  cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Asociaţia Editorilor din România.

Lasă un comentariu