Evenimentul zilei

Sam07042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Municipiului Orhei a pregătit un program cu ocazia Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2020”

Municipiului Orhei a pregătit un program cu ocazia Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2020”

26 Februarie 2020 - 

Inaugurarea oficială a festivalul va avea loc la 1 martie, ora 16.00, la „OrheiLand”, cu un spectacol de zile mari susținut de îndrăgita formație „Milenium”.

Ulterior, toate spectacolele din cadrul festivalului vor avea loc la Casa de Cultură „Andrei Suruceanu” din Orhei.
La 4 martie, pe scenă vor evolua formațiile artistice din orașul și raionul Orhei, iar la 7 martie, actorii de la Teatrul Național SATIRICUS „I.L. Caragiale” vor juca comedia „Ce vrăji a mai făcut soția mea”.
La 8 martie, Casa de Cultură din Orhei va fi gazda spectacolului „De ziua ta, femeie”. Vor evolua orchestra populară „Mugurel” și legendara formație NOROC cu Radu Dolagn și Lidia Botezatu.
Închiderea  Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2020” va avea loc la Orhei, în data de 10 martie, cu un concert susținut de „Basarabia Folk” și Iurie Sadovnic-Orheianu.
Intrarea la toate evenimentele este liberă.
Organizatorii Festivalului „Mărțișor 2020” sunt Consiliul Raional Orhei, Primăria mun. Orhei și Asociația „Pentru Orhei”.
În acest an, tradiționalul Festival Internațional de Muzică „Mărțișor” din Republica Moldova a ajuns la cea de-a 54-a ediție.

Lasă un comentariu