Evenimentul zilei

Vi08142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Panorama Actriţa Sophie Turner afirmă că nu a putut să iasă în cluburi şi să bea alcool în timpul filmărilor la ''Game Of Thrones''

Actriţa Sophie Turner afirmă că nu a putut să iasă în cluburi şi să bea alcool în timpul filmărilor la ''Game Of Thrones''

24 Mai 2019 - 

Actriţa Sophie Turner a declarat că, în timpul filmărilor la serialul ''Game Of Thrones'', nu a avut posibilitatea de a ieşi într-un club şi de a consuma alcool fără a fi fotografiată, relatează Press Association vineri.

Actriţa a fost distribuită în rolul Sansa Stark din seria GOT la vârsta de 13 ani şi şi-a petrecut următorii 10 ani din viaţă filmând la serialul de mare succes, fiind tot timpul în atenţia publicului.
Turner a declarat pentru Graham Norton Show că doreşte să fi avut "experienţa din timpul studenţiei", întrebată dacă a simţit că a pierdut ceva în aceşti ani.
"Mi-aş fi dorit să fi ieşit şi să beau mult şi să vomit în mijlocul unui club fără să fi fost fotografiată! Însă sunt fericită cu experienţa pe care am trăit-o în Game Of Thrones. Nu cred că am pierdut prea mult", a declarat Sophie Turner.
Turner a declarat că actorii care au jucat alături de ea în serial au fost "foarte protectori" în perioada când era foarte tânără.
"A fost un moment înainte de o scenă în care Peter (Dinklage) şi Conleth (Hill) vorbeau între ei şi înjurau, iar Peter a spus 'nu înjura în faţa lui Sophie. Are 14 ani, nu poţi jura' ", a declarat actriţa.
"Şi apoi au strigat 'acţiune' şi primele cuvinte ale scenei au fost un şir de obscenităţi şi cuvinte explicite! Era foarte ciudat", şi-a amintit actriţa acum în vârstă de 23 de ani.

Lasă un comentariu