Evenimentul zilei

Dum09222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Anunt Începând de azi, 20 mai, până pe 20 iunie traficul va fi restricționat pe unele străzi din Chișinău

Începând de azi, 20 mai, până pe 20 iunie traficul va fi restricționat pe unele străzi din Chișinău

20 Mai 2019 - 

Traficul rutier pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, în perimetrul străzilor Constantin Tănase şi Petru Rareş, 18, va fi restricţionat începând de azi, 20 mai, până pe 20 iunie.

 

Primăria capitalei menţionează că măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor termice din zonă.

În contextul restricţionărilor de trafic, circulaţia rutei municipale de microbuz nr. 192 va fi modificată. Microbuzele de pe această rută se vor deplasa de pe strada Ierusalim pe bulevardul Grigore Vieru, strada Albişoara şi în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, începând cu data de 17 mai şi până pe 17 iunie sunt planificate lucrări de reparaţie a reţelelor termice şi pe strada Socoleni, 8 din sectorul Râşcani al capitalei. Traficul rutier pe strada Socoleni va fi suspendat parţial, tronsonul cuprins între străzile Iazului şi stradela Studenţilor. Ca urmare, autobuzele nr. 26 şi nr.28, precum şi microbuzele nr. 162 şi nr. 186 se vor deplasa de pe strada Doina pe strada Socoleni, strada Ceucari, Calea Orheiului, strada Studenţilor şi în continuare pe traseele stabilite.

 

Lasă un comentariu