Evenimentul zilei

Lun02172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Anunt Teatrul Național Eugene Ionesco te invită în acest weekend la două comedii

Teatrul Național Eugene Ionesco te invită în acest weekend la două comedii

28 Noiembrie 2019 - 

Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită sâmbătă, data de 30 noiembrie, și duminică, data de 1 decembrie, la două spectacole care te vor face să râzi în hohote.

Pe 30 noiembrie:
Comedia „Arta conviețuirii”, este un spectacol care vă îndeamnă să revizuiți problemele ce țin de arta de a viețui împreună. Spectacolul de Yasmina Reza va fi pus în scenă în regia lui Petru Vutcărău.
Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu.
Spectacolul este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană și să revizuiți toate problemele ce țin de arta conviețuirii.
Pe 1 decembrie:
Duminică vino la o comedie muzicală +16. Este vorba despre „Capra cea bună, Lupul cel rău, Iedul cel mic și Cumătra caprei” de Matei Vișniec, în regia lui Petru Vutcărău, duminică, 1 decembrie, ora 18.30.
Cu toți cunoaștem povestea lui Ion Creangă „Capra cu trei iezi” și sfârșitul acesteia, nu-i așa? Cu ce e mai bună capra decât lupul? A făcut bine sau nu că s-a răzbunat pe lup? Oare de ce viața e atât sucită? De ce uneori adulții se comportă ca niște năuci, lipsiți de judecată? Ce rost are viața dacă nu mai poți avea încredere în nimeni ? Astea sunt întrebările pe care și le pune iedul cel mic, rămas în viață.
„Cam absurdă e povestea/Dar morala-i străvezie:/Răul e mai rău când este/ajutat și de prostie!”
Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco.
Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833/079-233-833) sau pe iTicket.md.

Lasă un comentariu