Evenimentul zilei

Mie06192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură EVZ România
Evenimentul zilei - EVZ România
12 Iun 2019
by  - 
Publicat în Politica

Componența nominală a delegației Parlamentului de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost aprobată în ședința legislativului de astăzi, 12 iunie, scrie IPN.

11 Iun 2019
Publicat în Justitie

Consiliul Uniunii Avocaților din Republica Moldova fiind conștient de riscurile şi divergențele care planează la moment în societate.

20 Mai 2019
Publicat în Economie

Şeful Ryanair, Michael O'Leary, a declarat luni că se aşteaptă ca operatorul aerian irlandez să beneficieze de pe urma oricărui ''război al tarifelor" în industria aeriană, transmite BBC, preluat de Agerpres.

25 Apr 2019
by  - 
Publicat în Politica

Istoricul și publicistul Gheorghe Cojocaru susține că, prin vocea autorizată a șefului Delegației Uniunii Europene la Chișinău, partenerii de dezvoltare europeni au spus că „Uniunea Europeană nu va relua asistența financiară a Republicii Moldova dacă în viitorul Guvern se vor regăsi persoane dubioase, ale căror nume figurează în rapoartele Kroll”. 

13 Mar 2019
Publicat în Economie

LUKOIL Moldova a redus prețul benzinei A-95 cu 0,42 lei (2,2%); prețul de vânzare cu amănuntul fiind acum de 18,47 lei pe litru.

22 Feb 2019
Publicat în Politica

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie din Moldova a fost una extrem de murdară, spun analistii, iar partidele proeuropene au fost cele mai frecvente ținte, se arată într-o analiză a portalului de limbă engleză Balkan Insight.

19 Feb 2019
Publicat în Economie

Datele Bursei de Valori a Moldovei arată că cele 3 173 751 acțiuni au fost procurate la preț de 239,5 lei acțiunea. Surse de la APP au confirmat pentru  tranzacție și au menționat că ulterior acțiunile vor fi vândute pe piața reglementată a Bursei de Valori, prin intermediul licitației cu strigare, ca pachet unic.

30 Ian 2019
Publicat în Economie

Aflat în vizită la Moscova, șeful statului, Igor Dodon, a anunțat că, începând cu ziua de astăzi, 30 ianuarie, toate mărfurile din R. Moldova pot fi exportate pe piața Federației Ruse, tranzitând teritoriul Ucrainei. 

30 Ian 2019
Publicat în Economie

Cabinetul de miniștri a aprobat în cadrul ședinței de astăzi, 30 ianuarie, o hotărâre de Guvern prin care aprobă cumpărarea de către Agenția Proprietății Publice (APP) a 63,89% din acțiunile BC „Moldindconbank” S.A. Decizia Guvernului vine la scurt timp după ce Banca Națională a eliberat unui investitor bulgar permisiunea de a achiziționa acțiunile respective.

28 Ian 2019
Publicat în Economie

La o săptămână după ce Banca Națională a Moldovei (BNM) a eliberat unui investitor bulgar, permisiunea prealabilă pentru achiziționarea pachetului în mărime de 63,89 % din acțiunile BC „Moldindconbank” S.A, astăzi, 28 ianuarie fost publicat proiectul Antecontractului de vânzare-cumpărare a acțiunilor. 

28 Ian 2019
Publicat în Economie

Președintele Parlamentului Andrian Candu s-a întâlnit astăzi, 28 ianuarie, cu reprezentanții companiei bulgare „DOVERIE UNITED-HOLDING AD”, interesată să cumpere pachetul în mărime de 63,89% din acțiunile BC „Moldindconbank” S.A.. Tot astăzi a fost publicat proiectul Antecontractului de vânzare-cumpărare a acțiunilor, la doar o săptămână după ce Banca Națională a Moldovei (BNM) a eliberat investitorului bulgar, permisiunea prealabilă pentru achiziționarea acțiunilor. 

28 Ian 2019
Publicat în Politica

Activistul civic și istoricul Octavian Țîcu, candidatul ACUM de la Ungheni, a anunțat astăzi că panoul său electoral a fost vandalizat de persoane necunoscute.

26 Ian 2019
Publicat în Actualitate

Ziua Republicii marchează ziua în care noua Constituţie a Indiei a intrat în vigoare pe 26 ianuarie 1950. India şi-a obţinut independenţa faţă de Marea Britanie în 1947, dar a existat o perioadă de tranziţie în cursul căreia ea era considerată încă dominion.

24 Ian 2019
Publicat în Economie

Producătorul auto francez Renault a confirmat joi numirea lui Jean-Dominique Senard în funcţia de preşedinte şi a lui Thierry Bollore în funcţia de director general, transmite Reuters.

Pagina 1 din 15