Evenimentul zilei

Lun09162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Interviu Curiozitati Ce spun cercetătorii endocrinologi despre mămăligă?

Ce spun cercetătorii endocrinologi despre mămăligă?

24 Februarie 2019 - 

Gastrita și ulcerul sunt ameliorate de consumul de mămăligă caldă în loc de pâine, mălaiul având efect de reducere a acidității și de calmare.

 

Iată ce spun cercetătorii endocrinologi!

Efectul detoxifiant al substanțelor din porumb ușurează efortul ficatului de neutralizare a substanțelor toxice, reducând considerabil riscul la insuficiențe și ciroze hepatice.

Cercetătorii endocrinologi consideră că un consum zilnic de mămăligă scade cu 60% riscul de boli psihice generate de disfuncții tiroidiene. De asemenea, mămăliga reduce cantitatea de colesterol din sânge, scade riscul de infarct, prelungește viața și dezvoltă musculatura.

 

Lasă un comentariu