Evenimentul zilei

Ma07162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Interviu Horoscop
15 Iul 2019
Publicat în Horoscop

 – Berbec:
S-ar putea să nu fie chiar atât de simplu, pe cât credeai, să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus pentru astăzi sau pentru viitorul apropiat.

14 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Pot să apară unele complicații în familie, pe care să nu mai vrei să le rezolvi prin dialog ci prin impunerea unor soluții, de care te îndoiești și tu.

13 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Sunt posibile încurcături, unele dintre ele supărătoare, și tocmai de aceea va fi nevoie de generozitate și de o minte limpede, care să îți permită să fii binevoitor.

12 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Nimic nu este mai frumos decât un compliment venit din dragoste, de la o persoană pe cât de frumoasă, pe atât de sinceră. Așa se nasc marile povești de iubire, cu gesturi care dezarmează și copleșesc de emoție.

11 Iul 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
Dimineaţa acestei zile te surprinde într-o dispoziţie reflexivă, uşor melancolică. Cu toate că nu eşti în apele tale, ai totuşi oportunitatea să meditezi la cele ce ţi s-au întâmplat în ultima perioadă şi să tragi unele învăţăminte care îţi pot fi de folos multă vreme de acum încolo. Aşadar, caută să vezi partea plină a paharului şi să transformi această stare care nu ţi-e familiară într-o şansă de a privi în interiorul tău şi a-ţi restabili echilibrul emoţional. Fereşte-te să te tratezi printr-o sesiune prelungită de shopping. Când îţi verifici conturile, îţi dai seama că a fost o idee proasă.

10 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi interesantă, presărată cu amintiri frumoase din partea celor dragi. Fie plecaţi în vacanţă, fie sunteţi invitaţi la o petrecere sau la o întâlnire romantică. Cert este că ziua va aduce multă dispoziţie în casele şi sufletul vostru. Bucuraţi-vă de timp liber, profitaţi de orice oportunitate şi comunicaţi deschis cu cei din jur. 

09 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Poate fi o zi dificilă din mai multe motive, dar cele mai importante probleme pot să apară în familie sau în relația cu unul dintre superiori.

08 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii vă sfătuiesc să faceţi ceea ce vă ghidează inima, ceea ce simţiţi. Nu mai analizaţi la nesfârşit ce se poate întâmpla, acţionaţi impulsiv, s-ar putea să vă aducă un final fericit. Evitaţi aglomeraţia, certurile şi situaţiile tensionate. Seara ar fi o ocazie bună săs vă relaxaţi în compania celor dragi, apropiaţi. 

07 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi destinată relaxării pentru nativi. Mergeţi în vacanţă alături de cei dragi sau ieşiţi în parc, la aer liber, în cazul în care nu vă puteţi deplasa prea departe de casă. Astrologii vă sfătuiesc să fiţi cu băgare de seamă în privinţa anumitor persoane, încrederea nu trebuie să o oferiţi prea uşor. 

06 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

În această zi, unii nativi îşi vor găsi sufletul pereche, iar altele vor pune capăt unei poveşti de dragoste pentru a merge pe un alt drum. În afaceri, astrologii au veşti bune pentru nativii care doresc să îşi deschidă propria afacere. 

05 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Se cam inflamează anumite situații și va fi nevoie de un efort sincer pentru a le tempera pentru că nu îți aduc nimic bun și nu fac bine nici relațiilor care te interesează.

04 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu multe surprize pentru nativi, mai ales în plan profesional. Aveţi şansa de a vă extinde afacerea sau de a vă schimba serviciul. În dragoste, astrologii întrevăd veşti bune, mai ales pentru zodiile care îşi caută perechea. 

03 Iul 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai posibilitatea de a reveni la sentimente mai bune în relația cu cei din familie și de a da uitării ceea ce vă desparte. Este suficient să vrei.

02 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu mult suspans, multe surprize, dar şi multă bucurie din partea celor dragi. Evenimentele pozitive îşi vor face loc în viaţa voastră. În afaceri, unii nativi sunt din ce în ce mai aproape de succes, dar totul depinde doar de sârguinţa de care vor da dovadă.

Pagina 1 din 89