Evenimentul zilei

Ma05302017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media
26 Mai 2017
Publicat în Media

Cristiano Ronaldo riscă cinci ani de închisoare pentru fraudă fiscală, anunţă presa din Spania. Jucătorul lui Real Madrid a „uitat” să plătească 15 milioane de euro începând cu 2011, iar autorităţile spaniole au pornit deja o anchetă asupra sa.

23 Mai 2017
Publicat în Media

Fosta soţie a liderului de la Kremlin, Lyudmila Putina, a contribuit la înfiinţarea unei fundaţii, pe care continuă să o susţină și care deţine o proprietate istorică la Moscova ce generează milioane de dolari în urma sumelor virate de chiriaşi, informează jurnaliştii de la Reuters. 

23 Mai 2017
Publicat în Media

Asociația Presei Independente (API) a prezentat al doilea raport de monitorizare de conținut a cinci dintre cele mai importante posturi de televiziune din Federația Rusă, retransmise în Republica Moldova de către radiodifuzorii locali. Este vorba de posturile Pervyi Kanal, RTR, REN TV, NTV și STS. Acestea au fost monitorizate în perioada 27 martie – 26 aprilie 2017 din perspectiva mesajelor referitoare la cele mai importante teme/subiecte ale zilei în plan regional şi internaţional.

23 Mai 2017
by  - 
Publicat în Media

Scandalul în jurul postului TV, Fox News, continuă. De această dată, e vorba de fosta amantă a ex-președintelui SUA, Bill Clinton, bruneta cu forme Monica Lewinsky. Aceasta a anunțat că angajații postului respectiv i-au transformat viața într-un calvar. 

22 Mai 2017
Publicat în Media

Generalul Valeri Gherasimov, şeful Statului Major rus, susţine că ţara sa este ameninţată de Alianţa Nord-Atlantică şi ameninţă cu o ripostă.

18 Mai 2017
Publicat în Media

Liderul republican din Camera Reprezentanţilor,  Kevin McCarthy , ar fi spus anul trecut că este de părere că Donald Trump este plătit de Vladimir Putin, a scris The Washington Post.

16 Mai 2017
Publicat în Media

În spatele atacului cibernetic care a infectat 200.000 de calculatoare, inclusiv un spital din România şi fabrica Dacia de la Mioveni, s-ar afla hackeri din Coreea de Nord, spun două dintre cele mai mari companii de securitate cibernetică, citate de postul britanic de televiziune Sky News.

15 Mai 2017
Publicat în Media

Ultimul test nuclear efectuat de Coreea de Nord a declanşat reacţii vehemente pe plan internaţional. Cea mai dură a fost ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, care a declarat că liderul de la Phenian, Kim Jong-un, se află într-o profundă stare de „paranoia”, iar ultimele sale acţiuni reduc drastic şansele unui dialog direct.

15 Mai 2017
by  - 
Publicat în Media

Atacurile cibernetice la nivel mondial îngrijorează pe toți; sursa primară a virusului vine din SUA, așa că e destul de ciudat să ataci, în acest context, Federația Rusă. Anunțul a fost făcut de președintele rus, Vladimir Putin, la finele vizitei sale în China. 

14 Mai 2017
by  - 
Publicat în Media

Lanțul de atacuri asupra calculatoarelor din întreaga lume cu ajutorul viruslui WannaCry (Vreau să plâng) ar putea continua mâine dimineață. Cel puțin, așa presupune directorul Europol-ului, Rob Wainwright. 

13 Mai 2017
Publicat în Media

Un atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care experţii cred că au fost dezvoltate de Agenţia de Securitate Naţională a SUA (NSA)  a afectat sistemul de sănătate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx şi a infectat vineri computere din aproape 100 de ţări, transmite Reuters, citat de hotnews.ro.

12 Mai 2017
Publicat în Media

Dwayne „The Rock” Johnson a pus ochii pe Casa Albă. Cunoscutul actor, fost luptător de wrestling, a dezvăluit că are de gând să candideze pentru cea mai înaltă funcţie din stat: „Da, există o reală posibilitate”, a spus acesta.

10 Mai 2017
Publicat în Media

Cântăreața Nicki Minaj a promis că va contribui la plata taxelor universitare pentru mai mulți zeci de fani, după ce un concurs lansat de aceasta pe Twitter a luat o întorsătură neașteptată în acest weekend, informează AFP.

04 Mai 2017
by  - 
Publicat în Media

Pictorul Jaimy Gordon, cel care l-a creat pe ursulețul Kung Fu Panda, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru o revendicare falsă privind încălcarea drepturilor de autor, depusă în 2011, anunță The Guardian.

Pagina 1 din 12