Evenimentul zilei

Dum09242017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media
21 Sep 2017
Publicat în Media

Fondul suveran al Norvegiei, alimentat din banii pe care țara nordică îi câștigă din exploatarea rezervelor de petrol, a atins valoarea de un trilion de dolari, pentru prima dată de la înființarea lui, în anii ’90. Teoretic, fiecare cetățean al Norvegiei deține aproape 200.000 de dolari, scrie Deutsche Welle.

19 Sep 2017
Publicat în Media

Un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete în apropierea observatorilor de la exerciţiul militar Zapad-17 desfăşurat de Rusia împreună cu Belarus. Accidentul, neconfirmat până acum de autorităţile de la Moscova, ar fi avut loc, conform presei ruseşti, în apropiere de St. Petersburg, într-un poligon în care a fost prezent în urmă cu o zi chiar preşedintele Vladimir Putin pentru a urmări exerciţiile. În urma accidentului, două persoane ar fi fost rănite grav şi mai multe vehicule au fost afectate. 

18 Sep 2017
Publicat în Media

Publisherul revistei Rolling Stone a anunțat că a decis să scoată la vânzare pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deține în cadrul acestei publicații, informează BBC.

14 Sep 2017
Publicat în Media

Un studiu realizat de oamenii de ştiinţă din Statele Unite privind calitatea apei Mării Negre arată că e cea mai poluată din Europa, iar aici poluarea cu plastic este de două ori superioară altor zone, scrie mediafax.ro.

13 Sep 2017
Publicat în Media

Selecţionerul Irlandei de Nord, Michael O'Neill, a fost reţinut de poliţie, duminică, la periferia oraşului Edinburgh, fiind bănuit de conducere sub influenţa alcoolului, informează BBC, care citează Scottish Sun.

11 Sep 2017
Publicat în Media

O fotografie de pe Facebook cu premierul australian Malcolm Turnbull ţinându-şi într-o mâna nepoata şi în cealaltă o halbă de bere a provocat opinii împărţite în rândul compatrioţilor săi, unii acuzându-l că este iresponsabil, în timp ce alţii, printre care şi rivali politici, au sărit în apărarea sa, relatează DPA, citată de Agerpres.

07 Sep 2017
Publicat în Media

Facebook a anunţat că o anchetă internă a descoperit faptul că, timp de doi ani, aproape 500 de conturi false au cumpărat publicitate de 100.000 de dolari pentru a răspândi în reţea opinii controversate pe diverse teme, cum ar fi armele de foc şi egalitatea în drepturi. 

06 Sep 2017
Publicat în Media

Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat marţi că orice decizie a Statelor Unite de a furniza Ucrainei armament defensiv va inflama conflictul din estul ucrainean şi ar putea determina separatiştii pro-ruşi să îşi extindă campaniile în regiune, potrivit Reuters.

05 Sep 2017
Publicat în Media

Un adolescent a deschis focul într-o școală din apropierea Moscovei și a rănit cel puțin patru oameni, relatează dailymail.co.uk, care citează poliția rusă.

01 Sep 2017
Publicat în Media

Un ofiţer de poliţie din Georgia, Statele Unite, care risca să fie demis după ce a fost filmat spunând "noi omorâm doar negri", a decis să se pensioneze, a anunţat vineri presa locală, citată de AFP.

31 Aug 2017
Publicat în Media

Sandra Bullock, Leonardo DiCaprio, surorile Kardashian, Chris Brown, Chris Young,  Jennifer López și iubitul său, Alex Rodríguez, Beyonce, Drake și alte vedete se întrec în a sări în ajutorul victimelor uraganului Harvey.

31 Aug 2017
Publicat în Media

O bombă plasată într-un container de gunoi a explodat joi în provincia Izmir, pe coasta Mării Egee în vestul Turciei, rănind mai multe persoane într-un autobuz pe o linie expres, a anunţat agenţia de presă privată Dogan, informează Reuters. 

30 Aug 2017
Publicat în Media

Un poliţist din India este considerat erou, după ce a îndepărtat cu mâinile goale un proiectil pentru a proteja 400 de elevi, scrie Telegraph. 

29 Aug 2017
Publicat în Media

Doi oameni au fost ucişi, iar alţi patru au fost răniţi într-un atac armat survenit într-o biblioteca din Clovis, New Mexico, la aproximativ 15 kilometri de graniţa cu Texasul, au anunţat autorităţile locale citate de ABC News.

Pagina 1 din 14