Evenimentul zilei

Joi05242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media
24 Mai 2018
Publicat în Media

Oraşul german Hamburg a devenit primul oraş din Europa care a interzis mașinile Diesel pentru a reduce poluarea.

23 Mai 2018
Publicat în Media

Cisco Systems Inc a avertizat miercuri că hackeri au infectat cel puţin 500.000 de rutere şi dispozitive de stocare de date în zeci de ţări cu un program informatic de tip malware sofisticat - despre care Ucraina afirmă că reprezintă pregătirea unui viitor atac cibernetic rus, relatează Reuters.

23 Mai 2018
Publicat în Media

Cântăreața americană a făcut o achiziție mai neobișnuită. Ea a devenit proprietara unei biserici vechi de peste 100 de ani, ce a fost evaluată la 850.000 dolari.

22 Mai 2018
Publicat în Media

Pentagonul investeşte aproximativ 1 miliard de dolari în următorii ani pentru a dezvolta roboţi pe care să îi introducă pe câmpul de luptă alături de soldaţi, potrivit Business Insider.

22 Mai 2018
Publicat în Media

Mark Zuckerberg va fi audiat astăzi în Parlamentul European în dosarul Cambridge Analytica.

21 Mai 2018
Publicat în Media

Suedezii vor primi prin poştă de la autorităţi o broşură cu măsurile ce trebuie luate în caz de conflict sau de catastrofă naturală, în contextul relaţiilor tensionate dintre Rusia şi Occident, relatează AFP.

18 Mai 2018
Publicat în Media

HTC dezvoltă un smartphone Android care să funcționeze cu tehnologia blockchain, cea care se află în spatele monedei virtuale Bitcoin, scrie The Next Web.
Telefonul, numit Exodus, va avea un portofel digital și o enclavă hardware sigură care vor suporta criptomonede și aplicații descentralizate.

18 Mai 2018
by  - 
Publicat în Media

Postul public de televiziune din România, căruia comentatorul sportiv Cristian Țopescu i-a rămas fidel toată viața, i-a adus acestuia un ultim omagiu.

18 Mai 2018
Publicat în Media

Suedia a anunţat joi un program prin care va trimite cât mai mulţi tineri să viziteze foste lagăre naziste, în scopul combaterii antisemitismului şi a influenţei mişcării neonaziste, a cărei activitate se intensifică în regatul scandinav, transmite AFP.

17 Mai 2018
Publicat în Media

Un american din Florida a murit, după ce țigara sa electronică i-a explodat în față. Mai multe fragmente din dispozitiv i-au perforat craniul.

17 Mai 2018
Publicat în Media

“Este timpul să ne prezentăm intenţiile cu mult mai multe detalii decât am făcut-o până acum”, a declarat la BBC David Lidington, secretar de stat în cabinetul prim-ministrului Theresa May.

17 Mai 2018
Publicat în Media

Mark Zukerberg va veni la Bruxelles pentru a da explicații în scandalul Cambridge Analytica, a anunțat președintele Parlamentului European, citat de presa internațională.

16 Mai 2018
Publicat în Media

O mamă a doi copii a fost atacată de o haită de câini de talie mică care aparţineau unui vecin

16 Mai 2018
Publicat în Media

Suveranul Pontif a sugerat, în timpul unei slujbe pe care a ținut-o la Vatican, că ar trebui să-și decidă plecarea așa cum și Sfântul Pavel a știut să se retragă pentru a-i ajuta pe alții.

Pagina 1 din 19