Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media
15 Iul 2017
Publicat în Media

În timp ce România se pregăteşte să cumpere un sistem de rachete de 3,9 miliarde de dolari din SUA, Turcia face o mişcare de detaşate de aliaţii din NATO şi îşi negociază o achiziţie de 2,5 miliarde de dolari din Rusia.

15 Iul 2017
Publicat în Media

Doi adolescenţi americani de 17 ani, Allan Maman şi Cooper Weiss, au construit pe parcursul ultimelor luni un mic imperiu în domeniul jucăriilor antistres, care le-a adus deja câştiguri de sute de mii de dolari.

13 Iul 2017
Publicat în Media

Actorul Joe Pesci va lucra din nou alături de Robert De Niro, Al Pacino și Martin Scorcese în filmul "The Irishman", despre asasinarea lui Jimmy Hoffa, relatează miercuri agenția UPI.

12 Iul 2017
Publicat în Media

Guvernul american a decis să interzică agenţiilor federale să mai cumpere softuri de la compania rusă Kaspersky Labs, specializată în securitate informatică, acuzând societatea de legături cu serviciile secrete ruseşti, scrie AFP.

11 Iul 2017
Publicat în Media

Ajuns la 48 de ani, fostul mare atacant Gabriel Batistuta, a vorbit într-un interviu despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după ce şi-a încheiat carieră. 

06 Iul 2017
Publicat în Media

Nici nu poți exclama: „Mare e grădina Ta, Doamne!”, fiindcă ar suna ca o persiflare. Fiindcă nu asta e voia Domnului… 

04 Iul 2017
Publicat în Media

Austria intenţionează să desfăşoare trupe la frontieră cu Italia, dacă numărul migranţilor nu scade, a anunţat luni ministrul apărării, Hans Peter Doskozil, într-o declaraţie pentru versiunea online a ziarului vienez Krone, preluată de AFP.

03 Iul 2017
Publicat în Media

Donald Trump și Vladimir Putin au multe lucruri în comun: au (parcă) amândoi simțul umorului, sunt batjocoritori și aroganți în raport cu adversarii politici, ambii sunt putrezi de bogați (deși unul e cu averea la vedere, iar celălalt nu recunoaște că s-a îmbogățit enorm de când se află la putere… 

02 Iul 2017
Publicat în Media

Cântăreața britanică Adele și-a anulat ultimele două spectacole ale turneului său mondial, care urmau să aibă loc pe stadionul Wembley din Londra în acest weekend din cauza unor probleme la corzile vocale, informează sâmbătă BBC News.

02 Iul 2017
Publicat în Media

După o relație de 10 ani, Lionel Messi, 30 de ani, și Antonella Roccuzzo, 29 de ani, iubirea sa din tinerețe și mama celor doi copii ai săi, s-au căsătorit vineri la Rosario, orașul natal al internaționalului argentinian. Shakira și copiii cuplului, Thiago și Mateo, s-au numărat printre invitații care au fost martori la schimbul de jurăminte, urmat de o petrecere fastuoasă pe ritmuri de cumbia (un gen de muzică populară din mai multe țări vorbitoare de limba spaniolă, n.r.), relatează AFP.

30 Iun 2017
Publicat în Media

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a fost inclus într-un top al celor mai influenţi 100 de arabi din lume, ocupând unul dintre locurile fruntaşe.

29 Iun 2017
Publicat în Media

Secretarul pentru finanţe al Vaticanului, cardinalul australian George Pell, a fost pus sub acuzare joi pentru abuz sexual asupra copiilor în Australia, scrie AFP. Cel mai Înalt Reprezentant al Bisericii Catolice în Australia fusese interogat de poliţie la Roma în octombrie 2016 în această cauza, dar până acum nu fusese pronunţată nicio inculpare în acest dosar.

27 Iun 2017
by  - 
Publicat în Media

Revista Time a publicat un rating al celor mai influenți oameni pe Internet. Președintele SUA, Donald Trump, a intrat în acest top și, potrivit publicației, au fost alese persoane care au un impact global asupra instituțiilor media online și sunt capabile să dea tonul și vectorul informațiilor mondiale. 

26 Iun 2017
Publicat în Media

Vedeta pop americană Katy Perry și-a încheiat prestația la festivalul de la Glastonbury aruncându-se cu capul înainte pe brațele fanilor, relatează BBC.

Pagina 1 din 13