Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Horoscop Horoscop 19 mai 2019

Horoscop 19 mai 2019

19 Mai 2019 - 

Vibraţia zilei este 1 şi să dăm startul unui nou început.

 

-TAUR

Cineva de care sunteţi şi voi interesaţi vă caută, vrea să fiţi împreună şi o să puneţi în comun ce-are fiecare de oferit într-o relaţie.

Aveţi chef de plimbare, să vă duceţi în vizită, poate e vreo nuntă la care vreţi să ajungeţi oricum, agenda pare încărcată şi disponibilitate aveţi pentru toată lumea.

-GEMENI

E cineva cu care vreţi să reînnodaţi o poveste de dragoste şi e posibil să găsiţi deschis drumul către inima partenerului şi să formaţi un cuplu.

Întrevedere cu cineva care vine cu o idee de afaceri şi s-ar putea să vă nimerească, tot aveţi nevoie de bani şi nu pare să fie ceva greu, care să vă displacă.

-RAC

Se poate să-ntâlniţi o persoană cu un aer misterios la un party şi să vă doriţi să aflaţi ce e cu ea, cine e, dacă e căsătorită sau nu persoana.

O să faceţi tot posibilul să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni, chiar dacă mai aveţi şi altă vizită de făcut, poate-o să puneţi la cale o preocupare de timp liber cu grupul respectiv.

-LEU

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care-o să v-aducă veşti bune, poate se lăsă şi cu declaraţii de dragoste dacă e coaptă relaţia.

Se poate să treacă pe la voi cineva care vrea să petreceţi un weekend împreună sau vacanţă şi o să găsiţi varianta optimă când puteţi şi voi să vă puneţi de acord în acest sens.

-FECIOARĂ

O să le faceţi o vizită unor rude care v-aşteaptă la un grătar sau să puneţi la cale un eveniment de familie, o nuntă, un botez.

O să răspundeţi unei invitaţii la masă ori la o plimbare şi o să vă faceţi o idee şi mai clară despre ce vă leagă şi ce vă desparte, dacă se pune problema unei relaţii de cuplu.

-BALANŢĂ

O să aveţi prilejul să revedeţi pe cineva care nu v-a uitat şi face eforturi să vă recucerească pentru că e tot ce-şi doreşte.

E rândul vostru să-i scoateţi, poate, pe prieteni la plimbare, în parcul de distracţii, pentru sporturi extreme sau să faceţi tot ce vă place, să aveţi un timp de calitate comun, să vă simţiţi bine împreună.

-SCORPION

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va asorta cu stilul vostru şi poate ieşi o relaţie care să vă completeze frumos.

Poate daţi o fugă la malul mării să faceţi măcar plajă dacă nu şi baie, sau poate vă repeziţi până la munte să vă bucuraţi de peisaje.

-SĂGETĂTOR

Puteţi da o raită pe la prietenii care vă cheamă la un picnic, la un grătar şi o să reactualizaţi relaţiile, vă puneţi în temă cu ce e nou.

O să vă oferiţi mici recompense, ca să aveţi un moral şi mai bun şi veţi da dovadă de generozitate şi cu cei din jur pentru că e o nevoie interioară.

-CAPRICORN

O ieşire în doi ar aduce un plus de lumină şi armonie în relaţia de cuplu c-aţi fost prea ocupaţi amândoi, în ultima vreme.

Poate vă daţi întâlnire cu un posibil partener de afaceri să discutaţi o chestiune contractuală, ca să nu fiţi presaţi de nimic, să luaţi decizii în linişte.

-VĂRSĂTOR

Cineva de la drum lung va duce dorul şi dacă nu reuşiţi să vă vedeţi până diseară, poate lăsaţi pentru weekendul viitor că poate-o s-aveţi mai mult timp la dispoziţie.

O să vă bucure prezența cuiva, poate aflaţi împreună ce n-a mers în relaţie şi o să evitaţi acele lucruri, o să ţină fiecare cont de celălalt.

-PEŞTI

E rost de o petrecere, poate se căsătoresc nişte prieteni şi o să fiţi alături de ei, o să fie o atmosferă de nota zece.

E o răscolire în plan sufletesc şi poate-o să puneţi punctul pe i să vă puneţi la unison în relaţie, că poate aveţi de gând să vă căsătoriţi.

-BERBEC

O invitaţie pe la mondenităţi şi o să mai strângeţi relaţiile, o să vă conectaţi la spiritul de grup şi veţi avea activităţi comune.

O invitaţie în alt oraş, la pădure, la malul mării, poate e un tete-a-tete de nerefuzat şi o să prindă viaţă relaţia voastră care va duce, curând, la şi la căsătorie.

Lasă un comentariu