Evenimentul zilei

Mie02262020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Horoscop Horoscop 15 iunie 2019

Horoscop 15 iunie 2019

15 Iunie 2019 - 

– Berbec:
Vei avea ocazia să trăiești mici bucurii amânate zilele trecute, din motive pe care acum nu le mai înțelegi. Este o zi luminoasă, care te poate ajuta să te revigorezi.

– Taur:
Ai șansa unei reveniri pe mai multe planuri și nici nu trebuie să faci ceva special pentru asta. E suficient să fii puțin mai deschis față de cei din jur.
– Gemeni:
Este o zi care ți se potrivește și asta te va surprinde plăcut pentru că îți aduce exact acel moment de detașare de care ai nevoie acum. 
– Rac:
Poate că nu îți vor fi pe plac toate, dar nici nu va conta pentru că ziua aduce ocazii frumoase de a te apropia de oameni pe care îi admiri sau față de care ai un respect deosebit.
– Leu:
Cei din jur ți se par mai simpatici astăzi și mai ușor de abordat, așa că s-ar putea să îți colorezi singur ziua în tonuri frumoase, care vor aduce bucurie tuturor. 
– Fecioară:
Te vei bucura de compania celor apropiați și după ce te vei odihni suficient, vei deveni mai atent și la ceea ce ai putea învăța de la aceștia. 
– Balanță:
Ai parte de o zi frumoasă, din care nu vor lipsi unele momente care nu îți vor fi pe plac, dar vei fi suficient de inspirat cât să le ignori și acestea să treacă fără să lase urme. 
-Scorpion:
Te orientezi spre găsirea unor noi surse de venit, deocamdată doar la nivel de dorință. Va veni și momentul concretizării, dar nu fără eforturi deosebite din partea ta. 
– Săgetător:
Ești în elementul tău, ceea ce poate însemna că vei fi suficient de generos încât să împarți buna ta dispoziție, și nu numai, cu toți cei din jur.
– Capricorn:
Cerul tău e mai senin astăzi, dar vei reuși să aduci înapoi norii negri, dacă vei insista cu stilul tensionat de a discuta cu cei din familie.
– Vărsător:
Ești înconjurat de prieteni și deși ți-ai dorit asta mai mult timp, parcă ceva nu e bine, îți lipsește ceva. Ar fi bine să uiți orice fel de nemulțumire, ca să te bucuri de situația din prezent.
– Pești:
S-ar putea să faci parte dintr-un grup care te plasează în centrul său, să fii admirat, apreciat și poate chiar lăudat. Micile umbre, pe ici pe colo, nu sunt importante.

Lasă un comentariu