Evenimentul zilei

Sam01182020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Horoscop Horoscop 16 iunie

Horoscop 16 iunie

16 Iunie 2019 - 

– Berbec:
S-ar putea să te surprindă numărul solicitărilor care vin de la cei din familie sau chiar de la muncă. Primul impuls ar fi să le respingi pe toate, fără să explici nimic.

– Taur:
Te vei simți luat pe sus de valul de nemulțumire care îi va cuprinde pe cei din anturaj. Ar fi bine să nu le încurajezi tendințele distructive, chiar dacă vei fi tentat să faci asta. 
– Gemeni:
Va conta, la finalul zilei, orice efort pe care îl vei face pentru a preveni conflictele, inclusive cele interioare. Și fără ele te vei simți suficient de obosit.
– Rac:
Este o zi care aduce exagerări pe mai multe paliere, în special de la partenerii importanți, cum ar fi cel de cuplu. Unele dintre punctele tale slabe ar putea fi exploatate.
– Leu: Dacă vrei să obții ceva util astăzi, va trebui să alegi o abordare diferită față de cei din jur, să asculți mai mult și să vorbești mai puțin.
– Fecioară:
Ar fi bine să îți cauți preocupări frumoase și utile, care să țină la distanță gândurile negre și să îți poți folosi timpul într-un mod cât mai constructiv.
– Balanță:
Dincolo de motivele de conflict care pot duce la certuri cu cei din anturajul apropiat, există și lucruri care vă apropie și pe acestea ar trebui să le scoți în evidență.
– Scorpion:
Sunt destule neplăceri astăzi, ca să nu le sporești și tu cu bănuieli nejustificate la adresa unor apropiați. O atitudine sincer mai prietenoasă ți-ar fi de mare folos.
– Săgetător:
Se adună nori negri, de furtună, pe cerul tău și ar fi bine să accepți situația așa cum este și să cauți soluții, nu persoane pe care să le acuzi că au provocat furtuna.
– Capricorn:
Este o zi destul de complicată, care poate lăsa în urma ei multe supărări. Știi cum să faci față unor situații de acest fel, dar contează foarte mult și dacă vei dori să faci acest lucru.
–Vărsător:
S-ar putea să apară un sentiment de inutilitate legat de toate eforturile pe care le-ai făcut, ca să îți asiguri un anumit nivel de trai și să ți se pară că ar trebui să renunți.
– Pești:
Ar fi bine să îți păstrezi, atât cât este posibil, o dispoziție senină și să îi ajuți și pe cei din jurul tău să facă același lucru. La finalul zilei, eforturile tale vor fi apreciate.

Lasă un comentariu