Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 18 septembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 18 septembrie

18 Septembrie 2019 - 

Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativi în această zi. Aveţi încredere în voi, în forţele voastre şi mergeţi înainte indiferent de obstacole. În dragoste, unii nativi au nevoie de o pauză pentru a-şi aşeza gândurile în ordine, iar alţii îşi vor găsi sufletul-pereche.

 

BERBEC    Astăzi poţi să pui la punct cu multă abilitate pe cei care îţi invadează teritoriul fizic, sau psihic, se bagă în sufletul tău, pentru că ai un umor acid, o ironie fină, mai rar pentru tine. Astăzi eşti mai puţin ambiţios şi încăpăţânat decât de obicei şi pari chiar mulţumit de situaţia ta actuală şi de ceea ce ţi se întâmplă. Trebuie să-ţi clarifici astăzi exact legăturile cu oamenii tăi, familie sau anturaj şi cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu. Aceasta te poate ajuta foarte mult în „folosirea” lor cât mai eficient posibil.

TAUR    Toată lumea îţi spune că ai multe calităţi și un potențial mare. Trebuie să te foloseşti de aceste abilități atunci când trebuie, la momentul potrivit şi astăzi este una dintre acele zile. Trebuie să începi să faci unele cerneri, unele trieri, să verifici cine îţi este loaial şi cine nu! Clarificare care trebuie făcută doar pentru scopurile tale şi uzul tău personal, în nici un caz să nu apară că eşti într-un proces de catalogare. Graba şi enervarea nu au fost niciodată productive. Nici astăzi. Trebuie să dai dovadă de tact, calm şi diplomaţie.

GEMENI   Eşti pus în faţa unei structuri complexe care nu funcţionează cum trebuie. Trebuie să descoperi unde e inexactitatea, eroarea, defectul și să vezi cum se poate repara fără multă cheltuială. Dacă este vorba de statul român, lasă-te pagubaș, zece îngeri și zece draci nu sunt în stare să-l repare, pentru că a fost stricat de dracul cel mare, Doamne iartă-mă! Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare, care în sistemul actual „ticăloşit” înseamnă doar bani mai mulţi. Ai tendinţa logică să amâni nişte lucruri şi până la urmă nu este chiar o idee rea. Astăzi evită hotărârile strategice şi întâlnirile importante, amână, dacă nu se poate altfel!

RAC  Este miercuri și, dimineața, te pui, încet, în mişcare. Trebuie să te dezmeticești repede, sunt mai multe lucruri care așteaptă deciziile tale. Nu încerca să amâni, rezolvă astăzi, cum și cât poți mai bine. Sau mai bine, sub influenţa planetei Venus, vrei să te simţi bine şi să te distrezi. Ceea ce se poate întâmpla în a doua parte a zilei! Nu ar fi rău sa vizitezi un muzeu, dar nu o să poți, de fapt nu ai chef, așa că te poți duce la un supermarket. Până la urmă este acelaşi lucru, pentru că nu ai bani suficienţi să cumperi „exponatele”!

LEU  Dorești să împaci pe toată lumea, călcând pe vanitatea ta de rege al junglei. Prietenii, cei din jurul tău, sunt plăcut impresionați de atitudinea ta înțeleaptă, cam rară, să fim drepți! Nu te baza pe intuiţie, cel puţin nu astăzi. Încearcă să nu te enervezi şi mai ales să nu iei decizii importante. Stelele spun că doreşti puţină solitudine, ca să ai o vedere de perspectivă asupra ultimei perioade de timp şi să faci planuri de viitor.

FECIOARĂ   Ai o atitudine pozitivă şi acest lucru nu trece neobservat, te-ai hotărât ca astăzi să fii motivat și optimist. În acest mod poţi să atingi obiectivele tactice pe care ţi le propui! Toate treburile par că încep, încet-încet, să se aranjeze cum îţi doreşti tu şi cum ar fi normal să fie. Este bine să iei toate măsurile de siguranţă pe care este înţelept să le iei în astfel de cazuri. Nu exagera, însă, pentru că defensiva şi măsurile exgerate de protecţie atrag cu siguranţă un necaz.

BALANŢĂ   Poţi să mizezi pe capacitatea ta de seducţie, ca să convingi anturajul în vederea realizării intereselor tale. Este miercuri, ziua lui Mercur, atenţie la schimbările bruşte de atitudine și umor. Fii constatnt! Dedică ziua familiei şi încearcă să descifrezi relaţiile şi dorinţele fiecărui membru al familiei. Oferă-le ajutorul. Dar fii precis şi evită neclarităţile. Pe de altă parte este ceva care te îngrijorează, dar care nu are formă precisă. Vremurile!

SCORPION   Te simţi gata de orice, eşti într-o formă de zile mari! Parcă nimic nu te poate tulbura şi nimic nu pare supărător. De fapt aşa este, dedică ziua, după program, familiei, celor mici. Trebuie să faci pe Solomon în familie, sau în anturajul tău apropiat. Oricum, nu lăsa problemele, mai ales în familie, să se dezvolte ca buruienile, fără să le controlezi, sau măcar să ştii de ele!

SĂGETĂTOR    În timpul zilei de azi îţi schimbi de câteva ori opiniile. Ai nevoie de o schimbare în viaţa ta socială şi sentimentală. Această transformare necesară se poate face cu paşi mici, încet!  Nu lua iniţiative periculoase şi nu te băga în faţă, cel puţin până la sfârșitul săptămânii, când, aspecte favorabile te avantajează, din nou. Partea negativă a horoscopului este în domeniul riscului. Din cauza energiei amplificate pe care o ai, cam întreci măsura…

CAPRICORN   Dimineaţa eşti o adevărată forţă a naturii. Ai o energie puţin obişnuită şi te comporţi ca un uragan. Trebuie să te concentrezi, ca să rezolvi problemele urgente care te asalteză astăzi! Totuşi, partea socială a zodiacului te avantajează. Carisma ta este în creştere şi poţi cere favoruri, care îţi pot fi acordate. De exemplu, un împrumut pe termen lung, sau chiar nerambursabil, de la cineva din familie, tata, mama, frați, surori!

VĂRSĂTOR    Pe o conjunctură complexă, îți crește interesul despre persoanele din jurul tău. Analizezi, caracterizezi și cataloghezi! Amână cu distincţie şi cu zâmbetul pe buze orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei. Peste câteva zile conjunctura planetară astrologică îţi este din nou binevoitoare şi poţi beneficia de influenţe cosmice ce îţi vor umple buzunarele, sau în orice caz, nu le vor goli!

PEŞTI   Ai de dus la capăt unele probleme complicate, la serviciu şi acasă, dar gresivitatea nu îţi place şi nu te caracterizează.  Faţă de un climat violent ai o justificată reţinere şi delimitare. Evita, mai ales în cursul dimineţii, discutiile cu membrii familiei sau cu partenerii de afaceri asupra proprietatilor comune. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Perioada nu este foarte rea, dar nici excesiv de bună, oscilaţiile de stare, de umor, consumă timpul și vitalitatea!

Lasă un comentariu