Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Horoscop Horoscop 6 noiembrie 2019

Horoscop 6 noiembrie 2019

06 Noiembrie 2019 - 

– Berbec:
Poate că nu va fi totul atât de simplu și de ușor, cum te aștepți, dar, cu siguranță, graba ta nu va fi de folos nimănui, de la început până la sfârșit.

– Taur:
Se poate ajunge la tensiuni inutile într-un grup de sprijinul căruia ai avea nevoie. Sigur că vei putea interveni, dar rezultatul depinde de felul în care vei face acest lucru.
– Gemeni:
S-ar putea să te surprindă și pe tine rapiditatea cu care ajunge la urechile celorlalți o greșeală de-a ta, despre care ai fi vrut să nu afle nimeni.
– Rac:
Se anunță unele complicații legate de muncă sau de starea ta de sănătate. Motivele sunt altele decât ar părea, la prima vedere.
– Leu:
Este posibil să treci prin momente neplăcute din cauza unor persoane dragi, dar vei găsi generozitatea necesară ca să reacționezi frumos și elegant. 
– Fecioară:
Un partener e cursă lungă îți poate face o surpriză neplăcută și primul impuls va fi să îi dai o lecție, eventual una usturătoare.
– Balanță:
Probabil că nu vei reuși să te concentrezi suficient de bine la sarcinile de serviciu, din cauza unor probleme din anturajul apropiat. 
– Scorpion:
Se pare că vei reuși ceva ce nu ai fi vrut să îți iasă atât de bine, să superi o persoană dragă. Există cale de împăcare, dar cel mai bine ar fi să nu ai nevoie de ea. 
– Săgetător:
Sunt posibile unele probleme în familie care îți pot umbri întreaga zi, dacă te vei lăsa în voia emoțiilor negative care vor apărea.
– Capricorn:
Se anunță neplăceri din partea unor apropiați, dar ceea ce ar fi bine să reții este că aceste neplăceri apar, mai mult, din cauza unor interpretări de-ale tale. 
– Vărsător:
Vine o veste neplăcută de la un prieten sau o propunere care te-a încântat se dovedește a fi neserioasă. Orice ar fi, e nevoie de reacții echilibrate și de bunăvoință.
– Pești:
S-ar putea să te confrunți cu situații neplăcute la serviciu sau anumite gesturi ale colaboratorilor să îți lase un gust amar. Poate că ai avut așteptări prea mari de la acei oameni.

Lasă un comentariu