Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 7 noiembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 7 noiembrie

07 Noiembrie 2019 - 

Unele zodii vor fi puse, astăzi, în faţa unor decizii foarte dificile care privesc planurile de viitor, în timp ce alte zodii vor avea parte de o surpriză neplăcută. Încercaţi să fiţi, pe cât posibil, alături de persoanele dragi din viaţa voastră şi mai puţin de oamenii necunoscuţi pe care veţi încerca să îi ajutaţi instinctual, chiar dacă nu sunteţi obligaţi.

 

BERBEC  Combină farmecul personal cu tactul şi calmul necesare. Astăzi poţi să-ţi permiţi fantezii uitate, o raită prin magazine şi telenovele lacrimogene, nu se supără nimeni, dar te simţi bine. Climatul astrologic general este favorabil. Dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti nerăbdarea şi elanul, dinamica ta prodigioasă, ei bine, în acest caz ai numai de câştigat. După cum bine ştii „graba strică treaba”!

TAUR     Ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva, ai spor in ceea ce faci şi inspiraţie.  Dar şi o zi optimă pentru orice intuiţie subită. Pe plan profesional este bine să navighezi un pic pe axa timpului, să iei în considerare ultimele luni, sigur, dacă nu au fost toate de vacanţă, şi să decelezi oportunităţile pe care nu le-ai văzut atunci, sau le-ai desconsiderat. După cum spunea un economist, laureat al Premiului Nobel: „…în vremuri de criză, luăm şi de pe jos”!.

GEMENI  Astăzi este una dintre puţinele zile în care nu te deranjează nimeni. Ritmul zilnic este posibil să se accelereze mai mult, dar tu trebuie să ţii bine hăţurile! Nu te lăsa să fii folosit! Climatul astrologic este dinamic, te favorizează în domeniul social să găseşti înţelegerea de care ai atâta nevoie. Trebuie doar să ştii să te opreşti în această cursă către recunoaşterea identităţii proprii. Pe plan mental dai dovadă de o curiozitate de nestăpânit, care, bine direcţionată poate avea valenţe pozitive. „Cunoaşterea este putere!”.

RAC   Dacă ai face un efort şi ai ieşi din cochilie, din fortul tău, din defensiva ta permanentă? Astăzi îndrăzneşte, riscă puţin şi poate poţi obţine acordul, aprobarea de care ai atâta nevoie. Pe plan sentimental încrederea şi determinare de care eşti capabil sunt atuurile tale majore în jocul dragostei. Îndrăzneala ta, mai ales faţă de un partener mai exitant, poate aduce rezultate.

LEU  Pari bine dispus şi gata să fii generos. Oare o să îndrăznească cineva să-ţi ceraă o favoare? Drept pentru care poţi să visezi la o seară în oraş, poate la un film, relaxat şi senin. Pe plan profesional apar noi dezvoltări, noi informaţii îţi atrag atenţia. Dacă lucrezi într-un domeniu de vârf atunci trebuie să iei în serios ultimele date.

FECIOARA  Manifeşti o abilitate suspectă către comunicare, dar numai către o anumită persoană. Eşti convingător şi irezistibil aşa că poţi să obţii acordul necesar, fie că e vorba de afaceri sau amor. Pe plan sentimental te gândeşti la aspectele practice, materiale ale vieţii tale amoroase. Este momentul să redecorezi, sau măcar să te ocupi, să te gândeşti, la „cuibuşorul tău de nebunii”. Toamna, iată, încă este generoasă, dar,  fără să-ţi ceară voie – mai este puţin şi se transformă în iarna cea geroasă!

BALANŢA  Dai semne de oboseală, de oboseală cronică. Stelele îţi indică să te odihneşti şi să-ţi menajezi sănătatea. Mai multă relaxare, somn suficient, puţină mâncare de calitate, evită alcoolul! Pe plan mental eşti vulnerabilă sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi sau a unor amintiri care te obsedează.  Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale. Pe plan profesional nu sunt recomandate călătoriile lungi, delegaţiile, mai ales cu maşina sau autobuzul. Sprijinul il gaseşti tot la familia ta de acasă.

SCORPION   O zi bună, din punct de vedere personal. Tot ce îţi propui, la nivel rezonabil, îţi iese cu mare uşurinţă. Poţi face un bilanţ onest şi să vezi câţi bani îţi mai trebuie pentru sezonul rece. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe proiecte noi, noi acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece, aproape cu siguranţă, vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Mai multe aspecte minor benefice te influenţează astăzi. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil!

SĂGETĂTOR   Eşti cam somnoros şi distrat! O stare plăcută te învăluie şi eşti gata să pleci la Tropic ca să te întinzi la soare. Totuşi, ai serviciu, şef, probleme, rate de plătit – trezeşte-te! Sinceritatea te salvează in extremis în această zi. Atata timp cat Mercur, chiar retrograd, face aspecte bune cu zodia ta, ai o perioadă bunicică şi cu ceva bani din negustorii. Pe plan profesional ziua de astăzi te gaseşte, poate, construind ceva, în orice caz muncind din greu la un proiect. Sănătatea este mediocru aspectată, atenţie la capriciile vremii şi la inccidente!

CAPRICORN   Ai abuzat cam mult de energia ta. Pune ambele picioare pe frână, în termeni auto! Azi trebuie să-ţi acorzi o pauză de relaxare, neapărat şi obligatoriu! Însă se profilează o seară plăcută! Este, însă, o perioadă propice pentru implicare sentimentală şi socială. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Perioada este de asemenea favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie sau de educaţie.

VĂRSĂTOR  Eşti tare obosit, dar te-ai şi distra cât poţi. Vitaminele, mâncarea naturală şi relaxarea te pot ajuta să depăşeşti punctul mort şi să te bucuri în continuare de această toamnă târzie! Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Succese neaşteptate în carieră. Nu te lăsa impresionată de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau… modă. Nu-ţi lăsaţi interesele personale pentru mai târziu, încercă acum, astăzi, chiar dacă şansele sunt mici. Nu pierde timpul!

PEŞTI  Astăzi, joi, eşti ceva mai neatent, probabil din cauza grijilor. Deşi toate problemele tale din ultimul timp te-au făcut să neglijezi propriul confort, astăzi iţi vei putea îndrepta atitudinea. O configuraţie astrală echilibrată  face ca ziua de astăzi să fie şi benefică, totuşi.  Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.

Lasă un comentariu