Evenimentul zilei

Mie08122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Horoscop Horoscop 4 decembrie 2019

Horoscop 4 decembrie 2019

04 Decembrie 2019 - 

- Berbec
Ai în față o zi complicată, cu tendințe puternice, care te invită la onestitate și la autocontrol, chiar dacă ți se pare că o intervenție în forță este singura soluție.

– Taur
Ai șansa de a face un mare pas înainte spre rezolvarea unei probleme importante, pe care credeai că va trebui să o suporți mult timp de acum înainte.
– Gemeni
O problemă de la muncă se rezolvă prin intervenția unei persoane cu mult curaj și determinare. S-ar putea să te surprindă ușurința cu care te eliberezi de această povară.
– Rac
Este o zi care te invită să îți asculți inima, dar să exprimi frumos ceea ce simți. O avalanșă de sentimente rămâne o avalanșă, totuși.
– Leu
Te vezi scăpat de una dintre cele mai spinoase probleme legată de casă sau de familie. Ar fi bine să fii pregătit să vezi partea bună din orice om sau situație. 
– Fecioară
Ai parte de un moment de progres de care îți vei aminti o vreme, de acum înainte. Este suficient să fii sincer și pregătit pentru decizii importante.
– Balanță
Banii nu aduc fericirea și o întrețin doar dacă ea există deja în viața ta. Te întrebi acum, dacă nu cumva în goana după bani nu ai pierdut lucruri mai importante.
– Scorpion
Ești capabil să dai la o parte molozul care îți acoperă sentimentele reale și să și acționezi pe baza a ceea ce simți și te îndeamnă la fapte bune.
– Săgetător
Din profunzimea ființei tale vin impulsuri de mare valoare, de care ar fi bine să ții cont. Dar ce e cu adevărat important în această zi este ce vei alege să faci cu ele. 
– Capricorn
Poți primi un impuls puternic spre a adera la un grup din care ți-ai dorit să faci parte. Sau poți descoperi acum un cerc de oameni care te atrag prin ideile și preocupările lor. 
– Vărsător
Ai șansa de a prinde din zbor o ofertă de colaborare sau un proiect care te va ajuta să progresezi pe plan profesional.
– Pești
Șansa pe care ți-o aduce în dar această zi este să capeți curajul necesar pentru a-ți colora în tonuri mult mai luminoase planurile mari de viitor.

Lasă un comentariu