Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Horoscop Horoscop 6 decembrie 2019

Horoscop 6 decembrie 2019

06 Decembrie 2019 - 

– Berbec
Poate fi o zi care să îți ridice multe semne de întrebare, la care vei afla răspunsurile, dar cu eforturi serioase și cu o dorință sinceră de a descoperi ce e real și ce nu.

– Taur
Este posibil să nu ai nici răbdarea necesară, nici chef de discuții serioase, dar cei din jur au nevoie de latura frumoasă a personalității tale, cea care se manifestă prin acele calități. – Gemeni
Sunt posibile momente neplăcute și chiar când crezi că ai scăpat de un motiv de stres să apară altul, chiar mai mare. Este necesar să fii calm și să dai dovadă de bunăvoință.
– Rac
Este o zi dificilă, nu neapărat prin evenimente ci ca stare sufletească. Problemele pot să apară de oriunde, dar cele mai dureroase sunt chiar în interiorul tău.
– Leu
Momentele neplăcute ale acestei zile pot fi mai intense decât altele, așa că ar fi bine să te găsească pregătit, cu multă răbdare și cu o atitudine înțeleaptă, constuctivă.
– Fecioară
Multe nemulțumiri își găsesc drum și ies la lumină. Ar fi bine să nu le ingori, dar nici să nu le dai prea multă importanță. O atitudine constructivă ar fi o idee foarte bună.
– Balanță
Îți poți colora cum vrei ziua, dar trebuie să ții cont de faptul că vei desena pe un fond închis. Este important să cauți să realizezi ceva frumos, chiar dacă nu crezi că vei reuși. 
– Scorpion
Acele părți din personalitatea ta pe care le ascunzi față de ceilalți îți pot provoca surprize astăzi prin faptul că vor ieși la iveală când te aștepți mai puțin. 
– Săgetător
S-ar putea să treci prea în grabă peste anumite situații și să nu observi aspecte. Poate ar fi bine să te grăbești mai puțin și să asculți ce spun cei din jur.
– Capricorn
Există riscul unui conflict în familie, din motive pe care nimeni nu le va putea numi, după ce va trece furtuna. Ar fi mai bine să nu se ajungă acolo.
– Vărsător
Discuțiile, chiar și cele obișnuite, se pot transforma în certuri, dar nu asta ar fi problema ci faptul că aceste certuri pot lăsa urme nemeritat de adânci.
– Pești
Sigur că nu îți face plăcere să îți refuzi vreo plăcere, dar ai putea privi această chestiune și într-un fel mai constructiv, poate vei înțelege că vei obține ceva bun.

Lasă un comentariu