Evenimentul zilei

Ma01232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Multă lume bănuia, dar puțini au spus-o pe șleau: „Kim Jong-un suferă de probleme psihice”

Multă lume bănuia, dar puțini au spus-o pe șleau: „Kim Jong-un suferă de probleme psihice”

15 Mai 2017 - 

Ultimul test nuclear efectuat de Coreea de Nord a declanşat reacţii vehemente pe plan internaţional. Cea mai dură a fost ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, care a declarat că liderul de la Phenian, Kim Jong-un, se află într-o profundă stare de „paranoia”, iar ultimele sale acţiuni reduc drastic şansele unui dialog direct.

„Ducând la capăt un test nuclear nu este maniera prin care vei putea să stai la masă cu Donald Trump. Până când nu va respecta condiţiile noastre, nu ne vom angaja într-un dialog”, a spus Haley, citată de ABC News.

Ambasadoarea americană a continuat tonul critic punând testele nucleare pe seama problemelor psihice pe care le are preşedintele nord-coreean: „Ei bine, cred că mai întâi de toate ar trebui să intrăm în mintea lui Kim Jong-un, care se află într-o profundă stare de paranoia. Este incredibil de preocupat de orice sau oricine se află în jurul lui”, a adăugat diplomata SUA, scrie stiripesurse.ro.

Cu atât mai periculos e pentru întreaga omenire. Însă lucrul acesta ar trebui să-l înțeleagă bine și Moscova, și Beijingul.

Lasă un comentariu