Evenimentul zilei

Vi06222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Bombă cu efect neîntârziat! Trump este plătit de Putin, ar fi spus liderul republican din Camera Reprezentanților

Bombă cu efect neîntârziat! Trump este plătit de Putin, ar fi spus liderul republican din Camera Reprezentanților

18 Mai 2017 - 

Liderul republican din Camera Reprezentanţilor,  Kevin McCarthy , ar fi spus anul trecut că este de părere că Donald Trump este plătit de Vladimir Putin, a scris The Washington Post.

The Washington Post scrie că în iunie 2016 liderii Partidului Republican au discutat despre implicarea Rusiei în alegerile americane. Era cu o lună înainte ca Donald Trump să obţină nominalizarea şi a doua zi după ce s-a aflat că hackeri ruşi au spart serverele democraţilor. Conversaţia dintre liderul republican din Cameră, respectiv liderul republican din Senat, Paul Ryan, a rămas secretă aproape un an, dar cotidianul american susţine că ar fi obţinut o înregistrare, căreia îi publică și transcriptul.

Kevin McCarthy : Ruşii au spart serverele Partidului Democrat şi au luat informaţiile compromiţătoare pe care le aveau despre Trump.

Paul Ryan : Să le dea cui?

K. McCarthy: Sunt doi oameni, cred, pe care îi plăteşte Putin: Rohrbacher şi Trump... Mă jur!

Paul Ryan: Asta nu e oficial. Fără scurgeri, în regulă? Aşa ne dăm seama că suntem o familie adevărată aici. Ce se spune în familie, rămâne în familie.

Această dezvăluire a Washington Post vine în paralel cu anunţul că de ancheta implicării Rusiei în alegerile prezidenţiale se va ocupa un procuror special. Acesta este fostul şef al FBI Robert Mueller. El a condus biroul între 2001 şi 2013 şi a fost urmat în funcţie de un colaborator apropiat, James Comey, recent demis de Donald Trump.

„Cunosc în viaţa publică foarte puţini oameni care au arătat mai multă integritate cu atât de multă consecvenţă şi sub atâta presiune ca Bob Mueller”, spunea în 2013 fostul președinte democrat Barack Obama.

 „Vorbesc astăzi, domnule preşedinte al Camerei, să fac apel la suspendarea preşedintelui Statelor Unite ale Americii, pentru obstrucţionarea justiţiei. Nimeni nu este deasupra legii, inclusiv preşedintele”, a declarat Al Green, reprezentant democrat de Texas, scrie digi24.ro.

 

Lasă un comentariu