Evenimentul zilei

Sam10202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Moscova va avea o sarcină complicată la anul. Jihadiștii, încurajați să comită atacuri la CM din Rusia: Neymar şi Messi, ameninţaţi de ISIS

Moscova va avea o sarcină complicată la anul. Jihadiștii, încurajați să comită atacuri la CM din Rusia: Neymar şi Messi, ameninţaţi de ISIS

29 Octombrie 2017 - 

Gruparea teroristă ISIS vrea să distrugă Campionatul Mondial de fotbal din 2018, aşa că în ultima vreme a fost foarte activă în a poştă imagini sau filmuleţe despre diverşi viitori protagonişti ai acestui eveniment, printre care Leo Messi sau Didier Deschamps.

Într-un ultim montaj foto apărut în presă, foştii colegi de la FC Barcelona, printre care Neymar, precum şi Messi, sunt arătat în posturi incredibile, brazilianul fiind în genunchi şi pus să ceară îndurare, iar Messi zace pe jos şi pare deja împuşcat de terorişti. 

"Statul Islamic ameninţă desfăşurarea în condiţii de siguranţă a Campionatului Mondial din Rusia, din 2018. După Messi, a venit şi rândul lui Neymar", ameninţă o grupare pro-ISIS, citată de un site iranian de ştiri, YJC, citat de cotidianul englez The Sun.

De asemenea, într-o altă postare a fanaticilor ISIS, jihadiştii sunt încurajaţi să comită atacuri la Cupa Mondială din Rusia 2018, scrie ziare.com.

 

 

Lasă un comentariu